Els infants violoncelistes d’El Musical toquen una peça a través de videoconferència

by | maig 5, 2020 | Cultura

Alumnes de violoncel d'El Musical de Bellaterra, tocant conjuntament a través de videoconferència

Alumnes de violoncel d'El Musical de Bellaterra, tocant conjuntament a través de videoconferència | El Musical

 

 

Els alumnes de violoncel d'El Musical de Bellaterra han elaborat un vídeo per passar millor el confinament. Publicat el passat divendres 1 de maig, el vídeo és una interpretació conjunta de fins a 31 violoncel·listes i quatre veus de la cançó “Om Tare”.

 

 

El tema està dedicat a la deessa india Tare, encarregada de la salut, la pau i la compassió, “tan necessaris en aquests moments”, segons es pot llegir al vídeo.

 

 

Podeu veure la interpretació a continuació:

 

 

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Musical interpreta un èxit de Queen a través de videoconferència pels sanitaris - BellaterraDiari - […] El Musical de Bellaterra s’ha caracteritzat durant el confinament per publicar diferents vídeos d’interpretacions conjuntes a través de videoconferència.…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: