Temperatures estiuenques aquesta setmana a Bellaterra

by | maig 5, 2020 | Méteo

Abril de desconfinament a Bellaterra

El sol predominarà aquesta setmana a Bellaterra | Redacció

 

 

Temps càlid Bellaterra i a tot el Vallès Occidental, amb temperatures pròpies de finals del mes de juny durant aquesta primera setmana de maig. De fet, s'ha pogut notar que ha fet una calor més desmesurada del que toca per aquesta època de l'any, tal com apunta el meteoròleg Francesc Mauri.

 

 

Mauri destaca que malgrat que les temperatures baixaran un parell de graus, hi haurà un predomini del sol amb intervals de núvols prims.

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: