Aixecament del cadàver a l'Eixample de Sabadell

Aixecament del cadàver a l’Eixample de Sabadell | David B. (iSabadell)

Un home de 36 anys va matar el seu pare, de 64 anys, al seu domicili aquest dimarts 5 d’abril a la tarda, a l’Eixample de Sabadell, informa el digital iSabadell. La policia va rebre l’avís del crim i va detenir el pressumpte autor de l’assassinat. La dona de la víctima i mare del presumpte homicida va ser qui va trobar el cadàver i va trucar la els Mossos d’Esquadra

El crim es va produir al carrer de Buxeda, entre l’avinguda de Barberà i la carretera de Barcelona de la ciutat, al voltant de les cinc de la tarda. A aquella hora, els agents de la policia de la Generalitat van rebre l’avís i, en arribar van trobar un home estès a terra amb signes de violència i lesions greus. Malgrat l’arribada dels sanitaris del Servei d’Emergències Mèdiques, no se li va poder salvar la vida i van constatar la mort de l’home, de 64 anys.

Els policies van detenir el seu fill, de 36 anys, com a presumpte autor de l’homicidi. Pare i fill vivien al mateix domicili. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets.

Policia i SEM al carrer de Buxeda de Sabadell

Policia i SEM al carrer de Buxeda de Sabadell | David B. (iSabadell)

iSabadell