Parricidi a l’eixample de Sabadell, aquest dimarts

by | maig 6, 2020 | Successos

Aixecament del cadàver a l'Eixample de Sabadell

Aixecament del cadàver a l’Eixample de Sabadell | David B. (iSabadell)

Un home de 36 anys va matar el seu pare, de 64 anys, al seu domicili aquest dimarts 5 d’abril a la tarda, a l’Eixample de Sabadell, informa el digital iSabadell. La policia va rebre l’avís del crim i va detenir el pressumpte autor de l’assassinat. La dona de la víctima i mare del presumpte homicida va ser qui va trobar el cadàver i va trucar la els Mossos d’Esquadra

El crim es va produir al carrer de Buxeda, entre l’avinguda de Barberà i la carretera de Barcelona de la ciutat, al voltant de les cinc de la tarda. A aquella hora, els agents de la policia de la Generalitat van rebre l’avís i, en arribar van trobar un home estès a terra amb signes de violència i lesions greus. Malgrat l’arribada dels sanitaris del Servei d’Emergències Mèdiques, no se li va poder salvar la vida i van constatar la mort de l’home, de 64 anys.

Els policies van detenir el seu fill, de 36 anys, com a presumpte autor de l’homicidi. Pare i fill vivien al mateix domicili. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets.

Policia i SEM al carrer de Buxeda de Sabadell

Policia i SEM al carrer de Buxeda de Sabadell | David B. (iSabadell)

iSabadell

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: