Un roure centenari cau i destrossa la Font del Carme, al campus de la UAB

by | maig 6, 2020 | Successos

El roure centenari, caigut sobre la Font del Carme

El roure centenari, caigut sobre la Font del Carme | Redacció

 

 

Un roure centenari de la zona del campus de la UAB, a Bellaterra, s'ha desarrelat i ha caigut. L'arbre estava situat al costat de l'antiga Font del Carme i ha caigut a sobre, destrossant-la per complet. Es tracta d'una nova caiguda d'arbres de grans dimensions que s'estan produint a l'entorn de Bellaterra des del pas de la borrasca Glòria, el gener passat, i les pluges de finals d'abril

 

 

La font natural amb dècades d'antiguitat estava situada entre el centre Applus+ del campus de la Universitat Autònoma i el traçat de l'AP-7, i tot i que la seva aigua no era potable era coneguda per bona part del veïnat bellaterrenc per ser una zona de passeig per part dels veïns. D'altra  banda, el camí que porta a la font i el torrent propers des del carrer de la Font del Carme del campus s'ha trobat també ple de pins caiguts, probablement com a conseqüència del temporal. 

 

 

Des de la UAB indiquen que no tenien constancia de la caiguda del roure centenari i la destrossa de la font. Tot i això, un equip de l'empresa Talher, subcontractada per la universitat per la gestió dels seus espais naturals, ja està treballant en l'arranjament dels pins caiguts i enretirarà el roure cetenari per tornar a fer la zona transitable. 

 

 

Arbres caiguts de camí a la Font del Carme

Arbres caiguts de camí a la Font del Carme | Redacció

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: