Bellaterra és un indret molt bo per caminar i fer esport a l’aire lliure. La poca afluència de trànsit en general i l’escassa distància amb els entorns naturals fan que hi hagi llocs realment emblemàtics per a prendre contacte amb la natura que ens envolta i gaudir del bon temps de forma sana.

Amb l’inici de les fases del desconfinament aquest dilluns 4 de maig, molts són els que escullen sortir a córrer, en bicicleta o simplement caminar pels indrets de Bellaterra. Entre ells, la Via Verda és un espai perfecte per fer esport a l’aire lliure i aprofitar l’oportunitat de tornar a sortir al carrer que ofereix la fase 0 de la desescalada.

D’altra banda, com que a Bellaterra no hi ha franges horàries que delimitin el temps per sortir al carrer, aquells que ho fan poden trobar-se amb bellaterrencs i bellaterrenques de totes les edats. 

Aquí podeu veure alguns dels veïns i veïnes que aquest dijous 7 de maig ens hem trobat a la Via Verda, gaudint de la natura, en un recorregut per un dels seus trams a Bellaterra.