Maquinària per l'adequació de la Via Verda
Maquinària per l'adequació de la Via Verda | Cedida

 

 

La Via Verda a l'altura de Bellaterra torna a ser objecte d'obres de millora. En aquest cas es tracta d'una adequació per disminuir el risc d'incendi de cara als mesos d'estiu que són a punt d'arribar, i que es tradueix en una neteja del sotabosc i l'arranjament del tram de la via per a vianants i bicicletes entre el carrer Tirso de Molina i el clot de Can Fatjó dels Aurons

 

 

Zona on s'estan duent a terme els treballs d'adquació
Zona on s'estan duent a terme els treballs d'adquació | Redacció

 

 

Segons explica l'EMD, els treballs d'adequació puntual no signifiquen, almenys encara, l'esperat allargament de la Via Verda fins a Sant Cugat i Rubí. Aquest projecte, que forma part de la connexió a través del camí de Sabadell amb Sant Quirze, Bellaterra, Sant Cugat i Rubí, estaria parat, segons l'administració bellaterrenca, a causa de la falta de finançament

 

 

Zona de pas de la Via Verda, durant els treballs
Zona de pas de la Via Verda, durant els treballs | Cedida

 

Tanca d'obra que anuncia els treballs de millora
Tanca d'obra que anuncia els treballs de millora | Cedida