S’adequa un tram de la Via Verda a la zona de Can Fatjó dels Aurons

by | maig 8, 2020 | Societat

Maquinària per l'adequació de la Via Verda

Maquinària per l'adequació de la Via Verda | Cedida

 

 

La Via Verda a l'altura de Bellaterra torna a ser objecte d'obres de millora. En aquest cas es tracta d'una adequació per disminuir el risc d'incendi de cara als mesos d'estiu que són a punt d'arribar, i que es tradueix en una neteja del sotabosc i l'arranjament del tram de la via per a vianants i bicicletes entre el carrer Tirso de Molina i el clot de Can Fatjó dels Aurons

 

 

Zona on s'estan duent a terme els treballs d'adquació

Zona on s'estan duent a terme els treballs d'adquació | Redacció

 

 

Segons explica l'EMD, els treballs d'adequació puntual no signifiquen, almenys encara, l'esperat allargament de la Via Verda fins a Sant Cugat i Rubí. Aquest projecte, que forma part de la connexió a través del camí de Sabadell amb Sant Quirze, Bellaterra, Sant Cugat i Rubí, estaria parat, segons l'administració bellaterrenca, a causa de la falta de finançament

 

 

Zona de pas de la Via Verda, durant els treballs

Zona de pas de la Via Verda, durant els treballs | Cedida

 

Tanca d'obra que anuncia els treballs de millora

Tanca d'obra que anuncia els treballs de millora | Cedida

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: