El bellaterrenc David Martínez, nou fitxatge al Cerdanyola Club d’Hoquei

by | maig 11, 2020 | Esports

David Martínez, controlant la bola, en la seva etapa al PHC Sant Cugat

David Martínez, controlant la bola, en la seva etapa al PHC Sant Cugat | Lali Álvarez

 

 

El veí de Bellaterra David Martínez s'ha convertit en el nou fitxatge del Cerdanyola Club d'Hoquei. El jugador d'hoquei sala ve provinent de l'Ok Lliga per ajudar a donar forma a l'equip masculí de Nacional Catalana. El jugador de Bellaterra arriba procedent del CP Taradell, on aquesta temporada ha disputat l'Ok Lliga.

 

 

“El Cerdanyola CH rep el jugador amb la il·lusió que sigui una peça important al sènior masculí”, asseguren des del club. Martínez, per la seva banda, explica que arriba amb el repte “de tornar a fer gran el Cerdanyola, un històric de l'hoquei estatal”. A més, destaca la seva motivació per l'estil de joc que vol adoptar el 'Sarda' i per poder tornar a jugar amb un vell conegut amb qui va compartir la seva etapa formativa al FC Barcelona: Ignasi López.

 

 

David Martínez va començar la seva formació en l'hoquei patins al PHC Sant Cugat i la va continuar al FC Barcelona, on va jugar des d'Infantil fins a Junior. Als 20 anys va començar la seva carrera com a Sènior a l'Ok Lliga. Va jugar amb el CE Vendrell a la màxima categoria i va disputar la Copa d'Europa. Més tard, va aconseguir l'ascens a Ok Lliga amb el PHC Sant Cugat i, després de disputar una temporada a la màxima categoria amb el club santcugatenc, va fitxar pel CP Taradell quan el PHC Sant Cugat va tornar a Ok Plata. També destaca la seva participació amb la Selecció Espanyola en categories Sub-17, Sub-20 i Sub-23.

 

 

“El meu principal objectiu és gaudir dins la pista i fer gaudir els meus companys”, assegura Martínez, qui també vol veure ple el pavelló de Can Xarau-Paco Arpide: “Vull que tot això es tradueixi a la graderia amb un pavelló més ple partit rere partit”.

 

 

Fins al moment, el club ha confirmat les renovacions d'Ignasi López, Xavi Pastó i el porter Baptiste Bonneau per formar l'equip de Nacional Catalana. Durant els pròxims dies es confirmarà l'estructura definitiva del conjunt verd-i-blanc. 

Vols llegir més…?

Una parella de Bellaterra torna a competir al París Dakar amb un nou vehicle especialitzat

Una parella de Bellaterra torna a competir al París Dakar amb un nou vehicle especialitzat

Els bellaterrencs Jordi Queraltó i Petra Zemankova participaran el pròxim mes de gener a la 44a edició del Ral·li París – Dakar. El tàndem Queraltó – Zemánkova presenten des del concessionari Jeep de Sabadell la seva aposta pel ral·li més esperat pels amants del motor. La cursa se celebrarà del 2 al 14 de gener a Aràbia Saudita.

Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

Arriba la sisena edició de ‘Cap Nen sense pilota’: una trobada de futbol solidària que té com a objectiu ajudar a nens i nenes que pateixen càncer infantil; organitzada pel Centre d’Esports Sabadell F.C.

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: