Inestabilitat meteorològica a Bellaterra per aquesta setmana

by | maig 12, 2020 | Méteo

L'alternança entre sol i núvols marcarà l'inici de setmana a Bellaterra

L'alternança entre sol i núvols marcarà la setmana a Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

Les pluges del cap de setmana marxen de Bellaterra i de tot el Vallès Occidental, deixant pas a un cel net i transparent, amb vent de ponent moderat i algunes ratxes una mica més fortes, tal com apunta el meteoròleg Francesc Mauri.

 

 

Mauri destaca també que quan el sol marxi la sensació tèrmica serà de fredor. D'altra banda, cap a mitjans de setmana pot arribar algun ruixat i el matí pot ser molt variable.

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: