El Club Bellaterra treballa per mantenir el seu Campus d’Estiu tot i el coronavirus

by | maig 13, 2020 | Comerços Amics

Infants gaudeixen de la piscina al Campus d'Estiu 2019 | Club Bellaterra
a

Infants gaudeixen d'una activitat aquàtica durant el Campus d'Estiu del Club Bellaterra | Club Bellaterra

 

 

El Club Bellaterra manté el Campus d'Estiu pels pròxims mesos, tot i el coronavirus. El club esportiu de Bellaterra està obligat, de moment, a mantenir tancades les seves instal·lacions a causa de l'estat d'alarma del govern espanyol, però el desconfinament progressiu sembla que podrà permetre la celebració de l'esplai d'estiu

 

 

El Campus d'Estiu és el més nombrós a Bellaterra, i serveix com una oportunitat ideal perquè els infants del veïnat i altres zones properes puguin gaudir de l'estiu, un cop acabat el curs escolar. En aquest sentit, des del club bellaterrenc segueixen treballant per preparar la temporada estiuenca tot i les limitacions del confinament i les mesures de seguretat sanitària.

 

 

Per això, el club de Bellaterra ha comunicat que el Campus es mantindrà, en principi, en les mateixes dates i condicions que altres anys, tot i que adaptant-se a les restriccions que imposin els organismes oficials. 

 

 

Davant totes aquestes incerteses, el Club Bellaterra ha volgut engegar una enquesta per conèixer l'opinió dels socis i interessats en el Campus d'Estiu, de tal manera que puguin tirar endavant l'esplai estiuenc amb la màxima col·laboració per part de tothom. 

 

 

Podeu participar en l'enquesta a través d'aquest enllaç. Per a més informació, podeu visitar el web del club

 

 

CLUB BELLATERRA

 

Adreça: plaça del Pi 3, 08193 Bellaterra, Barcelona

Telèfon: 93 580 25 42

E-Mail: elclub@club-bellaterra.com

Webwww.club-bellaterra.com

Facebookwww.facebook.com/CLUB.BELLATERRA/

Twittertwitter.com/clubbellaterra

Instagramwww.instagram.com/clubbellaterra/

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: