Comença la preinscripció escolar a Bellaterra

by | maig 13, 2020 | Societat

Imatge de l'Escoleta de Bellaterra | Escoleta de Bellaterra

 

 

Ja és aquí la preinscripció escolar pels centres educatius de Bellaterra. Després de pràcticament dos mesos, durant els que aquest tràmit va quedar en pausa a causa de l'afectació per la crisi del coronavirus i el confinament consegüent, aquest dimecres 13 de maig es reactiva el procediment administratiu per escollir escola o institut en primera instància. En concret, comencen les preinscripcions per a educació infantil, primària i ESO.

 

 

Pel que fa als ensenyaments postobligatoris, la preinscripció serà del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat, del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d'arts plàstiques i disseny i del 10 al 17 de juny en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d'arts plàstiques i disseny.

 

 

Preinscripció on line

Com a prevenció davant el coronavirus, es prioritzarà la preinscripció telemàtica i el tràmit es podrà fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

 

 

A la web de l’Ajuntament es pot trobar els correus i telèfons dels centres educatius de Cerdanyola del Vallès. 

 

 

Per a més informació cliqueu aquí

Vols llegir més…?

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: