Imatge de l'Escoleta de Bellaterra | Escoleta de Bellaterra

 

 

Ja és aquí la preinscripció escolar pels centres educatius de Bellaterra. Després de pràcticament dos mesos, durant els que aquest tràmit va quedar en pausa a causa de l'afectació per la crisi del coronavirus i el confinament consegüent, aquest dimecres 13 de maig es reactiva el procediment administratiu per escollir escola o institut en primera instància. En concret, comencen les preinscripcions per a educació infantil, primària i ESO.

 

 

Pel que fa als ensenyaments postobligatoris, la preinscripció serà del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat, del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d'arts plàstiques i disseny i del 10 al 17 de juny en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d'arts plàstiques i disseny.

 

 

Preinscripció on line

Com a prevenció davant el coronavirus, es prioritzarà la preinscripció telemàtica i el tràmit es podrà fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

 

 

A la web de l’Ajuntament es pot trobar els correus i telèfons dels centres educatius de Cerdanyola del Vallès. 

 

 

Per a més informació cliqueu aquí