La Marea Pensionista a la ciutat fa una acció en defensa dels serveis públics

by | maig 13, 2020 | Societat

Membres de la Marea Pensionista es concentren a la plaça de l'Abat Oliba

Membres de la Marea Pensionista es concentren a la plaça de l'Abat Oliba | Mónica GM

 

 

Una desena de persones de Cerdanyola del Vallès van sortir al carrer, aquest dilluns 11 de maig a les 10.30 h, per defensar els serveis públics i les pensions en una acció convocada per la Marea Pensionista local. Mentre estaven protestant a la plaça de l'Abat Oliba, i mantenint distància entre ells, la Policia Local va identificar a tots els manifestants. 

 

 

A partir de les 10.30 h d'aquest dilluns, diverses persones es van apropar a la plaça de l'Abat Oliba per fer una protesta adaptada a l'estat d'alarma en defensa dels serveis públics. Membres de la Marea Pensionista van deixar en un banc de la plaça cartells perquè qui arribés i s'hi volgués sumar, pogués fer-ho aixecant un d'aquests cartells amb inscripcions com “En defensa de la sanitat pública” o “Retallar en sanitat, mata”. 

 

 

 

 

A mida que arribaven més persones -en total es van concentrar 11 persones-, els membres de la Marea es col·locaven a la plaça assegurant-se de mantenir la distància de seguretat i de deixar espai per a la circul·lació dels vianants.

 

 

Uns minuts després de l'inici de l'acció, dos agents de la Policia Local es van apropar al grup de manifestants indicant que no podien estar allà i els van identificar a tots. “S'estan aprovant coses que van en contra dels serveis públics i estem fent servir el nostre horari de passeig”, van indicar des de Marea Pensionista.

 

 

Després de les identificacions, la desena de persones que protestava a la plaça ha desfilat, mantenint la distancia de dos metres entre ells, pel carrer de Sant Ramon. A les 11 h, van donar per finalitzada l'acció i van anunciar que tornaran a fer-la el pròxim dilluns a les 10.30 h. 

 

 

Dos agents de la Policia Local identifiquen els manifestants

Dos agents de la Policia Local identifiquen els manifestants | Mónica GM

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se

Els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se

A partir d’avui els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se contra la Covid-19 i el que suposarà la immunització d’una de les franges més poblades de Bellaterra.  Amb aquesta convocatòria s’amplien les franges d’edat a qui anava dirigida la vacunació, que fins ara arribava als joves de 16 anys

Augmenten les hores d’atenció a les dones i a les diversitats sexuals

Augmenten les hores d’atenció a les dones i a les diversitats sexuals

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones i les Diversitats Sexuals i de Gènere de Cerdanyola augmentarà oferirà major cobertura horària. Una millora que neix arran del nou contracte entre l’Ajuntament i l’Entitat El Safareig i el Grup de Dones Feministes de Cerdanyola

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: