Unes obres soterraran el cablejat elèctric al carrer de Salcillo de Bellaterra

by | maig 13, 2020 | Societat

Vista del solar de les obres des de la carretera BV-1414

Vista del solar de les obres des de la carretera BV-1414 | Redacció

 

 

El carrer Salcillo de Bellaterra veurà soterrat el seu cablejat elèctric de mitjana tensió, almenys en una part de la via. Els treballs començaran el pròxim dilluns 18 de maig per la construcció d'una promoció de tres vivendes de luxe situades entre aquest carrer i la carretera BV-1414 per part l'empresa VICOHERSA Developers. Les obres duraran aproximadament tres setmanes, segons diuen des de la mateixa promotora

 

 

La línia elèctrica aèria, que fins ara proporciona l'electricitat als veïns del carrer, se substituirà per una línia soterrada a tot l'àmbit de la via des de la conjunció amb la carretera BV-1414 fins al seu número 14. Per a fer-ho, s'hauran d'obrir les voreres del carrer Salcillo per introduir-hi la línia de mitjana tensió. Unes obres que aniran a càrrec de la mateixa empresa constructora i compten amb el permís de l'Ajuntament de Cerdanyola.

 

 

D'altra banda, les obres també implicaran talls al trànsit a un dels carrils de la carretera durant alguns dies durant la nit. A més, expliquen des de VICOHERSA, els treballs pel soterrament de la línia -que ascendeixen a uns 90.000 euros- no implicaran cap tall de subministrament elèctric per la resta de veïns de la zona. 

 

 

Zona del carrer Salcillo que estarà afectada per les obres

Zona del carrer Salcillo que estarà afectada per les obres | Redacció

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: