Unes obres soterraran el cablejat elèctric al carrer de Salcillo de Bellaterra

by | maig 13, 2020 | Societat

Vista del solar de les obres des de la carretera BV-1414

Vista del solar de les obres des de la carretera BV-1414 | Redacció

 

 

El carrer Salcillo de Bellaterra veurà soterrat el seu cablejat elèctric de mitjana tensió, almenys en una part de la via. Els treballs començaran el pròxim dilluns 18 de maig per la construcció d'una promoció de tres vivendes de luxe situades entre aquest carrer i la carretera BV-1414 per part l'empresa VICOHERSA Developers. Les obres duraran aproximadament tres setmanes, segons diuen des de la mateixa promotora

 

 

La línia elèctrica aèria, que fins ara proporciona l'electricitat als veïns del carrer, se substituirà per una línia soterrada a tot l'àmbit de la via des de la conjunció amb la carretera BV-1414 fins al seu número 14. Per a fer-ho, s'hauran d'obrir les voreres del carrer Salcillo per introduir-hi la línia de mitjana tensió. Unes obres que aniran a càrrec de la mateixa empresa constructora i compten amb el permís de l'Ajuntament de Cerdanyola.

 

 

D'altra banda, les obres també implicaran talls al trànsit a un dels carrils de la carretera durant alguns dies durant la nit. A més, expliquen des de VICOHERSA, els treballs pel soterrament de la línia -que ascendeixen a uns 90.000 euros- no implicaran cap tall de subministrament elèctric per la resta de veïns de la zona. 

 

 

Zona del carrer Salcillo que estarà afectada per les obres

Zona del carrer Salcillo que estarà afectada per les obres | Redacció

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: