Bellaterra podria entrar en una fase 0 “flexible”

by | maig 15, 2020 | Societat

Dues noies porten mascareta a la plaça del Pi | Toni Alfaro
Els bellaterrencs gaudeixen de la Via Verda per fer esport durant el desconfinament

El veïnat de Bellaterra podria passar a una fase on els comerços funcionin sense cita prèvia | Redacció

 

 

El Govern de Catalunya ha proposat que l'Àrea Metropolitana de Barcelona Nord, on pertany Bellaterra, pugui avançar a una fase 0 més flexible. Ho faria juntament amb l'Àrea Metropolitana Sud i Barcelona Ciutat, segons va assenyalar Alba Vergés, consellera de Salut, en la seva compareixença el dijous 14 de maig.

 

 

En aquesta nova mesura, els establiments o locals comercials podrien obrir sense la necessitat de facilitar cita prèvia als seus clients i també podrien obrir diferents centres culturals (com en el cas de les biblioteques o museus) i centres de culte, tots ells amb un terç d'aforament. A més, es facilitarà la presència de vetlles i l'obertura de centres per practicar esport professional.

 

 

No obstant això, en aquesta nova fase encara no tindran permesa l'obertura de les terrasses els bars i restaurants i els equipaments esportius, com en el cas dels gimnasos, romandran encara tancats. Tampoc estarà permesa les reunions de grups fins a 10 persones a l'aire lliure o en domicilis privats. Així doncs, totes aquestes condicions es reservaran per a la fase 1 de la desescalada.

 

 

Finalment, la portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha anunciat que el Govern de Catalunya també pretén que l'ús de la mascareta sigui obligatori en l'espai públic, a l'espera que el Ministeri de Sanitat accepti aquesta nova proposta.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: