El Musical publica una nova cançó conjunta sobre les meravelles del nostre planeta

by | maig 15, 2020 | Cultura

Entrada a El Musical de Bellaterra | ARTUR RIBERA
Entrada a El Musical de Bellaterra

Entrada a El Musical de Bellaterra | Artur Ribera

 

 

L'escola de música i conservatori El Musical de Bellaterra segueix actiu tot i el confinament, i per a mantenir-se visible empra les seves xarxes socials com una forma de difusió de tot allò que es fa des del centre. Després que ja publiqués un vídeo d'una interpretació conjunta feta a través de videoconferència, en aquesta ocasió professors, alumnes i col·laboradors s'ajunten per a interpretar “El planeta més bonic”, de Marta Canellas

 

 

El vídeo musical interpreta una cançó que tracta sobre les meravelles del nostre món amb fotos de Miguel Morenatti, com un cant optimista en una època de dificultats com en la que es troba la nostra societat arran del coronavirus. En la seva realització hi han col·laborat Marta Canellas (autora i muntadora), Nina Rueda (veu) i Enric Peinado (guitarra). 

 

 

Podeu veure el vídeo a continuació:

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: