Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Cerdanyola
Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Cerdanyola | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès torna a reactivar diferents oficines d'atenció ciutadana pels veïns i veïnes de la ciutat i de Bellaterra. Concretament, a partir d'aquest dilluns 18 de maig, el consistori cerdanyolenc reobre per a tràmits presencials l'oficina municipal d'atenció a la ciutadania, la d'habitatge i la d'informació al consumidor. Per totes elles, però, s'haurà de sol·licitar cita prèvia

 

 

En el cas de l'Oficina d’Atenció Ciutadana, es reobrirà per a aquells tràmits que només es poden en persona. Aquests són la validació de la identitat digital IdCAT Certificat, necessària per a poder signar electrònicament i per fer determinats tràmits, i els tràmits relacionats amb el Padró Municipal d'Habitants que no es poden fer electrònicament, sigui per la seva naturalesa o perquè el ciutadà o ciutadana no pot disposar de la identificació digital per a fer-los. 

 

 

Per poder rebre atenció de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana és necessari sol·licitar cita prèvia trucant al telèfon de l'Ajuntament, el 93 580 88 88, de 8.30h a 14.30 h. Un cop sol·licitada la cita prèvia, caldrà assistir a l'OAC el dia i hora estipulats, amb mascareta. 

 

 

També cal demanar cita prèvia al telèfon del consistori per l'Oficina Municipal d'Habitatge, que obrirà de 9 a 14 h, i al seu interior només hi podran haver dues persones. El personal de l’oficina disposarà d’equips de protecció per atendre a la ciutadania i la mateixa instal·lació estarà adaptada per complir amb les mesures higièniques i de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19.

 

 

Cas diferent és el de l'Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, que farà atencions de forma quasi exclusiva per telèfon. Des de l'oficina ja han començat a contactar amb les persones a qui, amb motiu de l’estat d’alarma, se’ls va anul·lar la cita que tenien concertada. Aquestes persones rebran una trucada de l’OMIC en els pròxims dies per reprogramar la seva cita. Per demanar cita prèvia per a noves qüestions, cal fer-ho de nou al telèfon municipal entre les 8.30 i les 14 h.