La parròquia de la Santa Creu reprèn la seva activitat amb aforament limitat

by | maig 18, 2020 | Societat

El cap de setmana estarà dominat pel bon temps

El cap de setmana estarà dominat pel bon temps | Toni Alfaro

 

 

La Parròquia de la Santa Creu de Bellaterra torna a oferir misses després de més de dos mesos de confinament. Segons les mesures de desconfinament progressiu indicades pel govern espanyol per la flexibilització de la fase 0 per la Regió Metropolitana Nord, a partir d'aquest dilluns 18 ja es poden tornar a fer misses a l'església de Bellaterra.

 

 

Concretament, des del temple bellaterrenc ja han indicat als fidels que les litúrgies començarien aquest mateix dilluns, a partir de les 19.30 h, quan es tornarà a obrir la parròquia al públic. Les misses en català es tornaran a reprendre aquest diumenge, a les 13.15 h.

 

 

D'altra banda, les cerimònies s'hauran de dur a terme amb certes mesures de seguretat. Més enllà de l'aforament del 30%, s'haurà de garantir un espai mínim entre els fidels d'un metre i mig, tant en entrar i sortir com durant la celebració de la missa. A més s'hauran de prendre mesures extres com acudir amb mascareta, emprar el gel hidroalcohòlic a l'entrada de la parròquia, no tocar ni besar imatges o abstenir-se d'agafar els fulls o cançoners.

 

 

Podeu llegir totes les mesures de protecció, dictaminades des del Bisbat de Terrassa, a continuació:

Llistat de mesures de prevenció a les esglèsies contra el coronavirus

Llistat de mesures de prevenció a les esglèsies contra el coronavirus | Bisbat de Terrassa

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: