El cap de setmana estarà dominat pel bon temps
El cap de setmana estarà dominat pel bon temps | Toni Alfaro

 

 

La Parròquia de la Santa Creu de Bellaterra torna a oferir misses després de més de dos mesos de confinament. Segons les mesures de desconfinament progressiu indicades pel govern espanyol per la flexibilització de la fase 0 per la Regió Metropolitana Nord, a partir d'aquest dilluns 18 ja es poden tornar a fer misses a l'església de Bellaterra.

 

 

Concretament, des del temple bellaterrenc ja han indicat als fidels que les litúrgies començarien aquest mateix dilluns, a partir de les 19.30 h, quan es tornarà a obrir la parròquia al públic. Les misses en català es tornaran a reprendre aquest diumenge, a les 13.15 h.

 

 

D'altra banda, les cerimònies s'hauran de dur a terme amb certes mesures de seguretat. Més enllà de l'aforament del 30%, s'haurà de garantir un espai mínim entre els fidels d'un metre i mig, tant en entrar i sortir com durant la celebració de la missa. A més s'hauran de prendre mesures extres com acudir amb mascareta, emprar el gel hidroalcohòlic a l'entrada de la parròquia, no tocar ni besar imatges o abstenir-se d'agafar els fulls o cançoners.

 

 

Podeu llegir totes les mesures de protecció, dictaminades des del Bisbat de Terrassa, a continuació:

Llistat de mesures de prevenció a les esglèsies contra el coronavirus
Llistat de mesures de prevenció a les esglèsies contra el coronavirus | Bisbat de Terrassa