El Departament de Salut proposa que Bellaterra avanci a la fase 1

by | maig 19, 2020 | Societat

Els bellaterrencs gaudeixen de la Via Verda per fer esport durant el desconfinament

Els bellaterrencs ja poden gaudir del desconfinament per anar a passejar | Redacció

 

 

El Departament de Salut ha proposat al Ministeri de Sanitat que, a partir del dilluns 25 de maig, la Regió Sanitària Metropolitana Nord, a on pertany Bellaterra, juntament amb la Regió Metropolitana Sud i Barcelona ciutat passin a la fase 1, després que aquest dilluns 18 de maig s'hagi iniciat aquesta nova fase 0,5 més flexible.

 

 

Així doncs, durant aquest dilluns 18 a la tarda, el Departament de Salut va enviar al govern espanyol aquesta nova proposta de desconfinament, a l'espera del que pugui decidir el Ministre de Sanitat. “Es manté l'evolució a la baixa dels factors de risc epidemiològic que ens fa concloure que ja és un bon moment per a fer aquest pas de fase” assenyalava Alba Vergés, consellera de Salut, segons un comunicat de l'ACN.

 

 

Amb tot, en aquesta nova fase estarà permès reunir-se fins a 10 persones, ja sigui a l'aire lliure, als domicilis o a les terrasses d'establiments de restauració, i es reprèn l'activitat esportiva, tant professional com no professional, amb l'aplicació de restriccions i mesures d'higiene i seguretat.

 

 

Aquesta última condició, d'aplicar-se, implicaria a Bellaterra la possibilitat de tornar a obrir al públic per part del Club Bellaterra. D'altra banda, el canvi de fase també implicaria que tots els establiments de restauració del poble poden tornar a obrir les seves terrasses amb un 50% d'ocupació, a més de fer menjar per emportar.

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: