El Departament de Salut proposa que Bellaterra avanci a la fase 1

by | maig 19, 2020 | Societat

Els bellaterrencs gaudeixen de la Via Verda per fer esport durant el desconfinament

Els bellaterrencs ja poden gaudir del desconfinament per anar a passejar | Redacció

 

 

El Departament de Salut ha proposat al Ministeri de Sanitat que, a partir del dilluns 25 de maig, la Regió Sanitària Metropolitana Nord, a on pertany Bellaterra, juntament amb la Regió Metropolitana Sud i Barcelona ciutat passin a la fase 1, després que aquest dilluns 18 de maig s'hagi iniciat aquesta nova fase 0,5 més flexible.

 

 

Així doncs, durant aquest dilluns 18 a la tarda, el Departament de Salut va enviar al govern espanyol aquesta nova proposta de desconfinament, a l'espera del que pugui decidir el Ministre de Sanitat. “Es manté l'evolució a la baixa dels factors de risc epidemiològic que ens fa concloure que ja és un bon moment per a fer aquest pas de fase” assenyalava Alba Vergés, consellera de Salut, segons un comunicat de l'ACN.

 

 

Amb tot, en aquesta nova fase estarà permès reunir-se fins a 10 persones, ja sigui a l'aire lliure, als domicilis o a les terrasses d'establiments de restauració, i es reprèn l'activitat esportiva, tant professional com no professional, amb l'aplicació de restriccions i mesures d'higiene i seguretat.

 

 

Aquesta última condició, d'aplicar-se, implicaria a Bellaterra la possibilitat de tornar a obrir al públic per part del Club Bellaterra. D'altra banda, el canvi de fase també implicaria que tots els establiments de restauració del poble poden tornar a obrir les seves terrasses amb un 50% d'ocupació, a més de fer menjar per emportar.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: