Operaris de l'Ajuntament de Cerdanyola desinfecten les voreres a l'avinguda Joan Fàbregas

Operaris de l'Ajuntament de Cerdanyola desinfecten les voreres a l'avinguda Joan Fàbregas | Toni Alfaro

 

 

Operaris de l'Ajuntament de Cerdanyola han desinfectat el matí d'aquest dimarts 19 de maig algunes zones públiques properes a la plaça del Pi de Bellaterra. La neteja ha inclòs no només la plaça en si mateixa, sinó també alguns carrers propers com l'avinguda Joan Fàbregas. Es tracta, segons expliquen des del consistori, d'una desinfecció rutinària per minimitzar la propagació del COVID-19

 

 

L'administració cerdanyolenca s'encarrega de netejar els espais públics de la ciutat des de pocs dies després de la declaració de l'estat d'alarma, el passat 13 de març. Des d'ella informen que aquesta neteja es repeteix de forma regular, i que es va començar als llocs amb més afluència de gent al global de la ciutat. És per això que Bellaterra, en ser un lloc amb menys densitat de població i afluència de ciutadans ha estat un dels últims en ser desinfectats. 

 

 

La neteja contra el coronavirus es fa amb una mescla d'aigua i clor en determinades quantitats, suficients per a desactivar el virus amb el mínim d'impacte per la natura i els animals domèstics. D'altra banda, des de l'Ajuntament indiquen que la desinfecció amb aquesta solució s'anirà repetint al barri en funció de la disponibilitat. 

 

 

La neteja s'ha fet a diversos espais al voltant de i a la plaça del Pi

La neteja s'ha fet a diversos espais al voltant de i a la plaça del Pi | Toni Alfaro