L’Ajuntament desinfecta la plaça del Pi i alguns carrers propers contra el COVID-19

by | maig 19, 2020 | Societat

Operaris de l'Ajuntament, netejant una vorera a Bellaterra contra la COVID-19 | Toni Alfaro
Operaris de l'Ajuntament de Cerdanyola desinfecten les voreres a l'avinguda Joan Fàbregas

Operaris de l'Ajuntament de Cerdanyola desinfecten les voreres a l'avinguda Joan Fàbregas | Toni Alfaro

 

 

Operaris de l'Ajuntament de Cerdanyola han desinfectat el matí d'aquest dimarts 19 de maig algunes zones públiques properes a la plaça del Pi de Bellaterra. La neteja ha inclòs no només la plaça en si mateixa, sinó també alguns carrers propers com l'avinguda Joan Fàbregas. Es tracta, segons expliquen des del consistori, d'una desinfecció rutinària per minimitzar la propagació del COVID-19

 

 

L'administració cerdanyolenca s'encarrega de netejar els espais públics de la ciutat des de pocs dies després de la declaració de l'estat d'alarma, el passat 13 de març. Des d'ella informen que aquesta neteja es repeteix de forma regular, i que es va començar als llocs amb més afluència de gent al global de la ciutat. És per això que Bellaterra, en ser un lloc amb menys densitat de població i afluència de ciutadans ha estat un dels últims en ser desinfectats. 

 

 

La neteja contra el coronavirus es fa amb una mescla d'aigua i clor en determinades quantitats, suficients per a desactivar el virus amb el mínim d'impacte per la natura i els animals domèstics. D'altra banda, des de l'Ajuntament indiquen que la desinfecció amb aquesta solució s'anirà repetint al barri en funció de la disponibilitat. 

 

 

La neteja s'ha fet a diversos espais al voltant de i a la plaça del Pi

La neteja s'ha fet a diversos espais al voltant de i a la plaça del Pi | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: