Un arbre cau en ser talat durant les tasques d'arranjament al carrer Mestre Nicolau

 

 

Una empresa contractada per l'EMD de Bellaterra ha pogut finalment enretirar els dos arbres que amenaçaven de caure al carrer Mestre Nicolau de Bellaterra. Ho van fer aquest dimarts 19 de maig, segons explica l'entitat en un comunicat; més de dues setmanes després que es precipitessin sobre la via sense acabar de caure. A les tasques hi han participat també tècnics de Telefónica, enretirant part del cablejat del carrer, i s'han enretirat un total de cinc arbres per perill de caiguda

 

 

Aquesta acció s'ha fet, segons l'EMD, dins una macroactuació que s'ha emportat vora 50 arbres caiguts al terme de Bellaterra, i permetrà que el pas es reprengui de nou per Mestre Nicolau a partir de les 15 h del pròxim divendres 22 de maig, després d'estar 15 dies tallada al trànsit

 

 

Operaris de l'empresa contractada per l'EMD tallen un dels troncs dels arbres caiguts al carrer Mestre Nicolau

 

 

Dins aquesta actuació, a més dels arbres del carrer Mestre Nicolau, també s'han retirat una gran quantitat de pins que obstaculitzaven el pas al Torrent de Pere Quart, diuen des de l'EMD, i que acumulava molts arbres caiguts dels últims temporals. També, diuen, s'ha fet el mateix amb el roure de grans dimensions caigut a l'entrada del parc de la Font de la Bonaigua

 

 

Les tasques que queden per endavant se centraran en analitzar i tirar a terra els arbres inestables i que suposen un perill. Alhora, l'administració assegura que també es retiraran arbres amb risc de caure al carrer Josep Sentís i Abat Oliba

 

 

Camió portant els troncs dels arbres caiguts al seu pas per la plaça del Pi