Els Mossos col·laboren en un llibre pel desconfinament dels més petits

by | maig 21, 2020 | Societat

Una de les il·lustracions del conte

 

 

Els Mossos d'Esquadra participen en el llibre Ja puc sortir de casa!, impulsat per l'Editorial Mediterrània. El conte va dirigit als nens i nenes que aquests dies veuran alterats alguns dels seus hàbits i costums per tal de seguir col·laborant en l'erradicació de la COVID-19. A través del llibre s'expliquen les mesures que es recomana seguir, així com el dia a dia dels infants.

 

 

Aquest dijous 21 de maig, a les 12.00 h, una mossa d'esquadra explica el conte en directe a través dels comptes corporatius d'Instagram i Facebook. I al final de la narració dirà com els nens i nenes poden participar en el sorteig de 25 llibres.

 

 

El conte, escrit per l'autora Lourdes Campuzano i amb les il·lustracions de la Mercè Tous, explica el dia a dia de dos germans bessons, la Martina i en Marc, que aniran a jugar a la plaça, compraran els ingredients necessaris per fer un pastís i celebraran un aniversari virtual, seguint les recomanacions dels experts.

 

 

El llibre s'ha fet amb la col·laboració i assessoria del doctor Bonaventura Clotet, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol, i les recomanacions de FAROS – Hospital Sant Joan de Déu.

 

 

Són contes totalment personalitzats segons l'organisme que hi participa. En el cas dels Mossos d'Esquadra han personificat la portada, el text inicial fet en nom del Cos i han dibuixat un binomi en una il·lustració. Altres institucions públiques també hi han participat i l'han personalitzat a la seva manera. Ara bé, el contingut i les recomanacions sempre són les mateixes en totes les edicions.

 

 

Al final del conte hi ha una guia per a pares i mares amb consells, trucs i recomanacions per fer front a la sortida al carrer amb els infants.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: