Els bellaterrencs gaudeixen de la Via Verda per fer esport durant el desconfinament
Els bellaterrencs gaudeixen de la Via Verda per fer esport durant el desconfinament | Redacció

 

 

La regió sanitària de l'Àrea Metropolitana Nord, a la qual pertany Bellaterra, passarà a la fase 1 de la desescalada a partir del dilluns 25. El Ministre de Sanitat, Salvador Illa, ho ha anunciat aquest 22 de maig en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

 

 

També passen a la fase 1 les regions sanitàries de Barcelona ciutat i l'Àrea Metropolitana Sud, que també continuevan a la fase 0 amb algunes mesures de relaxació

 

 

En aquesta nova fase estarà permès reunir-se fins a 10 persones, ja sigui a l'aire lliure, als domicilis o a les terrasses d'establiments de restauració, i es reprèn l'activitat esportiva, tant professional com no professional, amb l'aplicació de restriccions i mesures d'higiene i seguretat.