Alguns dels comerços de la plaça del Pi van tornar a obrir aquest dilluns 4 de maig
Els comerços de Bellaterra tot just s'estan reactivant amb la desescalada del confinament | Toni Alfaro

 

 

 

Més de 150 mitjans locals, coordinats per l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), hem engegat la campanya “Sempre al costat del comerç amic”, amb l’objectiu de donar un cop de mà als comerços i empreses de servei, en el moment de la seva reobertura, per ajudar-los a tenir el major nombre de clients possibles a la tornada i incrementar l’afluència de públic. Ho farem fins al 31 de juliol d’aquest 2020.

 

La iniciativa consisteix en regalar importants descomptes en publicitat, a través de xecs regal de 99 €, perquè aquests puguin accedir a espais publicitaris, i així, contribuir a la ràpida activació de consum en els seus establiments. 

 

Si voleu gaudir-ne truqueu al 600 25 33 68 o envieu un email a info@bellaterradiari.cat

 

La campanya dissenyada per l’AMIC vincula mitjans i comerç local, ja que el dia a dia dels mitjans de proximitat és estar connectats amb el seu entorn més proper, comercial i social, esdevenint uns canals de comunicació molt necessaris per als comerços i serveis. És en aquest sentit, que la campanya pretén ser una eina que dinamitzi, arreu del territori i des de la proximitat, la reobertura de l’activitat econòmica després del confinament per la pandèmia del coronavirus.

 

 

Cartell de la campanya 'Sempre al costat del comerç amic'
Cartell de la campanya “Sempre al costat del comerç amic” | AMIC

 

 

 

 

 

BellaterraDiari s’ha mostrat sempre al costat del comerç de proximitat de Bellaterra, i molt més en aquests moments de dificultat. Si fins ara haviem engegat la campanya “Tothom amb el comerç”, per estar al costat dels establiments del barri des de les primeres setmanes de la crisi del coronavirus, ara ens sumem a una nova iniciativa, juntament amb altres mitjans de proximitat.