Ens deixa Victorina Yetano, metgessa i veïna activa del Turó de Sant Pau

by | maig 22, 2020 | Esqueles

Victorina Yetano Laguna, en una fotografia recent

Victorina Yetano Laguna, en una fotografia recent | Cedida

 

 

La bellaterrenca Victorina Yetano “Vicky” va traspassar el passat dilluns 18 de maig, als seus 72 anys.  

 

 

Esposa i companya de l’Enric, mare i amiga de l’Ester i en Pep, àvia entregada de la Bruna i la Montserrat. Amiga de tothom i estimada per tots. Metgessa plurivalent: internista, endocrina, cap de servei, planificadora sanitària, interessada en la diabetis, la malaltia crònica, la mortalitat i la bioètica.

 

 

Lluitadora, il·lusionada, compromesa, valenta, generosa i solidària. Muntanyenca, barranquista, caminaire, de secà però marinera. Cuinera, pastissera, cosidora, feia mitja i n’ensenyava, feia mantes, jerseis, canviadors de bebè i nines, inclús restauradora de mobles. Sempre amb mil projectes començats i sense temps per acabar-los i com ella sempre deia: “No me da la vida para tanto”

 

 

Et trobarem a faltar.

 

 

  

TEXT: Família de Victorina Yetano

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens deixa el Bellaterrenc Paco Leiva

Ens deixa el Bellaterrenc Paco Leiva

“Va morir massa aviat el dilluns 28 de juny als 60 anys. La imatge que acompanya aquest text és del dia que la família i els amics ben propers ho celebràvem. La cerimònia serà al Tanatori de Mirasol dissabte 3 de juliol a les 11 hores (hora a confirmar) i la vetlla a partir de demà 2 de juliol”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: