Victorina Yetano Laguna, en una fotografia recent
Victorina Yetano Laguna, en una fotografia recent | Cedida

 

 

La bellaterrenca Victorina Yetano “Vicky” va traspassar el passat dilluns 18 de maig, als seus 72 anys.  

 

 

Esposa i companya de l’Enric, mare i amiga de l’Ester i en Pep, àvia entregada de la Bruna i la Montserrat. Amiga de tothom i estimada per tots. Metgessa plurivalent: internista, endocrina, cap de servei, planificadora sanitària, interessada en la diabetis, la malaltia crònica, la mortalitat i la bioètica.

 

 

Lluitadora, il·lusionada, compromesa, valenta, generosa i solidària. Muntanyenca, barranquista, caminaire, de secà però marinera. Cuinera, pastissera, cosidora, feia mitja i n’ensenyava, feia mantes, jerseis, canviadors de bebè i nines, inclús restauradora de mobles. Sempre amb mil projectes començats i sense temps per acabar-los i com ella sempre deia: “No me da la vida para tanto”

 

 

Et trobarem a faltar.

 

 

  

TEXT: Família de Victorina Yetano