Les terrasses de la plaça del Pi i el Club tornen a obrir al públic

by | maig 27, 2020 | Societat

El Bar del Club Bellaterra ha tornat a obrir portes aquest dimecres 27 de maig | CEDIDA

Les terrasses dels establiments d’hostaleria de Bellaterra ja poden tornar a obrir-se, i així ho han fet des de l’entrada del poble a la fase 1 del desconfinament progressiu decretat pel govern espanyol. A partir d’aquest dilluns 25 de maig, i seguint les indicacions de la nova fase de la desescalada del confinament, alguns comerços com el Bar del Club Bellaterra i el Cafè Bonaparte ja atenen als seus clients a les seves terrasses.

Altres establiments, com l’hostal Sant Pancraç, han decidit no obrir al públic de moment. 

Terrassa del Cafè Bonaparte, aquest dimarts 26 | TONI ALFARO

Tot i la possibilitat de servir taules, els dos establiments han de respectar una distància mínima de dos metres entre les taules. En aquest sentit, tot i que les mesures de contenció demanen que s’ocupi només el 50% de l’aforament, moltes administracions locals, entre elles l’EMD de Bellaterra, poden permetre ampliar l’espai de terrassa dels establiments per a mantenir la distancia mínima i així augmentar l’ocupació sense risc de major contagi. 

En qualsevol cas, les limitacions de la fase 1 estableixen que els bars i restaurants no poden oferir servei a l’interior del local. D’altra banda, a més, s’ha de respectar una ocupació màxima de 10 persones per taula

Dos clients a la terrassa del Bar del Club | CEDIDA

El Club Bellaterra també obre les seves portes

D’altra banda, el club esportiu de Bellaterra, el Club Bellaterra,  també ha tornat a obrir les seves portes, tot i que només per a fer partides de pàdel 1 vs 1, amb cita prèvia. I és que la fase 1 del desconfinament també permet l’obertura de centres esportius i gimnasos, tot i que amb limitacions. Podeu trobar més informació a la web del Club Bellaterra

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: