Les terrasses dels establiments d’hostaleria de Bellaterra ja poden tornar a obrir-se, i així ho han fet des de l’entrada del poble a la fase 1 del desconfinament progressiu decretat pel govern espanyol. A partir d’aquest dilluns 25 de maig, i seguint les indicacions de la nova fase de la desescalada del confinament, alguns comerços com el Bar del Club Bellaterra i el Cafè Bonaparte ja atenen als seus clients a les seves terrasses.

Altres establiments, com l’hostal Sant Pancraç, han decidit no obrir al públic de moment. 

Terrassa del Cafè Bonaparte, aquest dimarts 26 | TONI ALFARO

Tot i la possibilitat de servir taules, els dos establiments han de respectar una distància mínima de dos metres entre les taules. En aquest sentit, tot i que les mesures de contenció demanen que s’ocupi només el 50% de l’aforament, moltes administracions locals, entre elles l’EMD de Bellaterra, poden permetre ampliar l’espai de terrassa dels establiments per a mantenir la distancia mínima i així augmentar l’ocupació sense risc de major contagi. 

En qualsevol cas, les limitacions de la fase 1 estableixen que els bars i restaurants no poden oferir servei a l’interior del local. D’altra banda, a més, s’ha de respectar una ocupació màxima de 10 persones per taula

Dos clients a la terrassa del Bar del Club | CEDIDA

El Club Bellaterra també obre les seves portes

D’altra banda, el club esportiu de Bellaterra, el Club Bellaterra,  també ha tornat a obrir les seves portes, tot i que només per a fer partides de pàdel 1 vs 1, amb cita prèvia. I és que la fase 1 del desconfinament també permet l’obertura de centres esportius i gimnasos, tot i que amb limitacions. Podeu trobar més informació a la web del Club Bellaterra