Les terrasses de la plaça del Pi i el Club tornen a obrir al públic

by | maig 27, 2020 | Societat

El Bar del Club Bellaterra ha tornat a obrir portes aquest dimecres 27 de maig | CEDIDA

Les terrasses dels establiments d’hostaleria de Bellaterra ja poden tornar a obrir-se, i així ho han fet des de l’entrada del poble a la fase 1 del desconfinament progressiu decretat pel govern espanyol. A partir d’aquest dilluns 25 de maig, i seguint les indicacions de la nova fase de la desescalada del confinament, alguns comerços com el Bar del Club Bellaterra i el Cafè Bonaparte ja atenen als seus clients a les seves terrasses.

Altres establiments, com l’hostal Sant Pancraç, han decidit no obrir al públic de moment. 

Terrassa del Cafè Bonaparte, aquest dimarts 26 | TONI ALFARO

Tot i la possibilitat de servir taules, els dos establiments han de respectar una distància mínima de dos metres entre les taules. En aquest sentit, tot i que les mesures de contenció demanen que s’ocupi només el 50% de l’aforament, moltes administracions locals, entre elles l’EMD de Bellaterra, poden permetre ampliar l’espai de terrassa dels establiments per a mantenir la distancia mínima i així augmentar l’ocupació sense risc de major contagi. 

En qualsevol cas, les limitacions de la fase 1 estableixen que els bars i restaurants no poden oferir servei a l’interior del local. D’altra banda, a més, s’ha de respectar una ocupació màxima de 10 persones per taula

Dos clients a la terrassa del Bar del Club | CEDIDA

El Club Bellaterra també obre les seves portes

D’altra banda, el club esportiu de Bellaterra, el Club Bellaterra,  també ha tornat a obrir les seves portes, tot i que només per a fer partides de pàdel 1 vs 1, amb cita prèvia. I és que la fase 1 del desconfinament també permet l’obertura de centres esportius i gimnasos, tot i que amb limitacions. Podeu trobar més informació a la web del Club Bellaterra

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: