Les terrasses de la plaça del Pi i el Club tornen a obrir al públic

by | maig 27, 2020 | Societat

El Bar del Club Bellaterra ha tornat a obrir portes aquest dimecres 27 de maig | CEDIDA

Les terrasses dels establiments d’hostaleria de Bellaterra ja poden tornar a obrir-se, i així ho han fet des de l’entrada del poble a la fase 1 del desconfinament progressiu decretat pel govern espanyol. A partir d’aquest dilluns 25 de maig, i seguint les indicacions de la nova fase de la desescalada del confinament, alguns comerços com el Bar del Club Bellaterra i el Cafè Bonaparte ja atenen als seus clients a les seves terrasses.

Altres establiments, com l’hostal Sant Pancraç, han decidit no obrir al públic de moment. 

Terrassa del Cafè Bonaparte, aquest dimarts 26 | TONI ALFARO

Tot i la possibilitat de servir taules, els dos establiments han de respectar una distància mínima de dos metres entre les taules. En aquest sentit, tot i que les mesures de contenció demanen que s’ocupi només el 50% de l’aforament, moltes administracions locals, entre elles l’EMD de Bellaterra, poden permetre ampliar l’espai de terrassa dels establiments per a mantenir la distancia mínima i així augmentar l’ocupació sense risc de major contagi. 

En qualsevol cas, les limitacions de la fase 1 estableixen que els bars i restaurants no poden oferir servei a l’interior del local. D’altra banda, a més, s’ha de respectar una ocupació màxima de 10 persones per taula

Dos clients a la terrassa del Bar del Club | CEDIDA

El Club Bellaterra també obre les seves portes

D’altra banda, el club esportiu de Bellaterra, el Club Bellaterra,  també ha tornat a obrir les seves portes, tot i que només per a fer partides de pàdel 1 vs 1, amb cita prèvia. I és que la fase 1 del desconfinament també permet l’obertura de centres esportius i gimnasos, tot i que amb limitacions. Podeu trobar més informació a la web del Club Bellaterra

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no impartirà classes virtuals o que necessitin ordinadors durant, almenys, la resta de la setmana a causa d’un atac informàtic  que va patir el centre aquest dilluns. Una anomalia que ha obligat a desconnectar tots els sistemes, la qual cosa ha deixat sense correu electrònic i més serveis a tots els alumnes

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Aquells comerços diposats i oberts a ajudar als infants i joves quan comencen a deslaçar-se sols per arribar fins a l’escola són els que és denominen “Comerços Amics dels camins escolars”. I és precisament perquè els infants els puguin conèixer que la Comissió del Projecte Educatiu de Ciutat ha organitzat una gincana per ajudar-los a localitzar aquests establiments en els seus camins escolars

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: