Les terrasses de la plaça del Pi i el Club tornen a obrir al públic

by | maig 27, 2020 | Societat

El Bar del Club Bellaterra ha tornat a obrir portes aquest dimecres 27 de maig | CEDIDA

Les terrasses dels establiments d’hostaleria de Bellaterra ja poden tornar a obrir-se, i així ho han fet des de l’entrada del poble a la fase 1 del desconfinament progressiu decretat pel govern espanyol. A partir d’aquest dilluns 25 de maig, i seguint les indicacions de la nova fase de la desescalada del confinament, alguns comerços com el Bar del Club Bellaterra i el Cafè Bonaparte ja atenen als seus clients a les seves terrasses.

Altres establiments, com l’hostal Sant Pancraç, han decidit no obrir al públic de moment. 

Terrassa del Cafè Bonaparte, aquest dimarts 26 | TONI ALFARO

Tot i la possibilitat de servir taules, els dos establiments han de respectar una distància mínima de dos metres entre les taules. En aquest sentit, tot i que les mesures de contenció demanen que s’ocupi només el 50% de l’aforament, moltes administracions locals, entre elles l’EMD de Bellaterra, poden permetre ampliar l’espai de terrassa dels establiments per a mantenir la distancia mínima i així augmentar l’ocupació sense risc de major contagi. 

En qualsevol cas, les limitacions de la fase 1 estableixen que els bars i restaurants no poden oferir servei a l’interior del local. D’altra banda, a més, s’ha de respectar una ocupació màxima de 10 persones per taula

Dos clients a la terrassa del Bar del Club | CEDIDA

El Club Bellaterra també obre les seves portes

D’altra banda, el club esportiu de Bellaterra, el Club Bellaterra,  també ha tornat a obrir les seves portes, tot i que només per a fer partides de pàdel 1 vs 1, amb cita prèvia. I és que la fase 1 del desconfinament també permet l’obertura de centres esportius i gimnasos, tot i que amb limitacions. Podeu trobar més informació a la web del Club Bellaterra

Vols llegir més…?

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Nou any, nous camins i molta esperança. Tot i que gairebé fa dos anys que el virus de la Covid-19 va capgirar les nostres vides, els principals desitjos dels bellaterrencs pel 2022 se centren que acabi la pandèmia per recuperar el contacte social: “tornar a abraçar-nos”, “que tornin els petons”, “que s’acabi la Covid-19” i “estar junts i bé”; apunten bellaterrencs, entre ells, infants.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: