El cementiri torna a estar obert al públic

by | maig 28, 2020 | Cerdanyola, Societat

Cementiri municipal de Cerdanyola | AJUNTAMENT DE CERDANYOLA

El cementiri municipal de la ciutat ha tornat a obrir portes a la població en general. Durant els mesos anteriors, el cementiri i les vetlles havien estat tancats al públic a causa de l’estat d’alarma causat pel coronavirus COVID-19, però amb l’entrada en la fase 1 del desconfinament, ja s’hi pot tornar a accedir.

El seu horari és l’habitual d’abans de la crisi sanitària provocada per la COVID-19:

  • Dilluns, dijous, divendres i dissabtes de 8.30 h a 12.30 h i de 14 h a 17 h
  • Dimarts de 8.30h a 13.30 h
  • Diumenges de 10 h a 14 h

La reobertura de l’espai municipal s’ha produit sota l’establiment d’un aforament màxim de 219 persones, seguint la normativa de la fase 1. D’altra banda, en els enterraments o comiats de les persones difuntes es restringeix a un màxim de 15 persones l’assistència per limitar la propagació i el contagi per la COVID-19. En el seu cas també pot estar present el ministre de culte o figura similar de la confessió respectiva.

Des del consistori cerdanyolenc destaquen que l’accés al cementiri s’ha de fer respectant les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries per a la prevenció del coronavirus. S’ha de mantenir una distància mínima de seguretat de dos metres i s’ha de fer ús de mascareta i higiene de mans.

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: