El cementiri torna a estar obert al públic

by | maig 28, 2020 | Cerdanyola, Societat

Cementiri municipal de Cerdanyola | AJUNTAMENT DE CERDANYOLA

El cementiri municipal de la ciutat ha tornat a obrir portes a la població en general. Durant els mesos anteriors, el cementiri i les vetlles havien estat tancats al públic a causa de l’estat d’alarma causat pel coronavirus COVID-19, però amb l’entrada en la fase 1 del desconfinament, ja s’hi pot tornar a accedir.

El seu horari és l’habitual d’abans de la crisi sanitària provocada per la COVID-19:

  • Dilluns, dijous, divendres i dissabtes de 8.30 h a 12.30 h i de 14 h a 17 h
  • Dimarts de 8.30h a 13.30 h
  • Diumenges de 10 h a 14 h

La reobertura de l’espai municipal s’ha produit sota l’establiment d’un aforament màxim de 219 persones, seguint la normativa de la fase 1. D’altra banda, en els enterraments o comiats de les persones difuntes es restringeix a un màxim de 15 persones l’assistència per limitar la propagació i el contagi per la COVID-19. En el seu cas també pot estar present el ministre de culte o figura similar de la confessió respectiva.

Des del consistori cerdanyolenc destaquen que l’accés al cementiri s’ha de fer respectant les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries per a la prevenció del coronavirus. S’ha de mantenir una distància mínima de seguretat de dos metres i s’ha de fer ús de mascareta i higiene de mans.

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: