Amb el confinament molts són els bellaterrencs i bellaterrenques que han decidit encarregar la compra a casa, i l’entrega de l’alimentació a casa s’ha transformat no només en una ajuda sinó, en molts casos, en una necessitat. Per adaptar-se a la situació, des de Casa Marieta han adaptat el seu servei per entregar les seves especialitats de carnisseria directament a casa vostra, sense cap recàrrec.

La carnisseria de més qualitat de Sant Quirze ofereix un gran assortit de productes carnis ben al costat de Bellaterra, com tot tipus de carn de vedella, porc, conill, aviram i carn de bé i cabrit. La seva oferta es destaca per especialitats com una amplia gamma de botifarres fetes a mà per ells mateixos, així com una varietat important de formatges de diferents denominacions d’origen de gran reconeixement (França, Itàlia, Holanda, Dinamarca, Suïssa, La Mancha o Catalunya). A més, destaquen tot tipus d’embotits artesans i pernils de la més alta qualitat. 

Entre les opcions gastronòmiques també podeu trobar menjars casolans ja preparats de forma tradicional, entre els que destaca una gran diversitat de croquetes casolanes gourmet, a més de pasta fresca de diferents varietats amb salses fetes de manera tradicional. No es poden passar per alt tampoc els “capritxos de Casa Marieta”, elaborats amb cura i atenció: pizzes, pop, foie, salmó, hamburgueses veganes, olis, conserves, canelons…

Tingueu sempre a mà el fulletó amb tot el que oferta Casa Marieta, també a domicili | REDACCIÓ

Finalment, la seva bodega també inclou vins d’algunes de les denominacions d’origen més destacables de l’enologia catalana (Terra Alta, Penedès, Empordà), espanyola (Rias Baixas, Rioja, Ribera del Duero) i també francesa. A més, també hi podreu trobar cava del Penedès i xampany de França. 

No us perdeu l’oportunitat de portar el més exquisit de la gastronomia a casa, des de ben a prop de Bellaterra.

Casa Marieta

Adreça: carrer 1 d’octubre, 2A – Sant Quirze del Vallès

Telèfon: 937 21 67 57

E-Mail: resti-beric@hotmail.com

Facebook: www.facebook.com/casamarietasantquirze/

Instagram: www.instagram.com/botiga_casamarieta/

Horari: de dilluns a dissabte de 8:30 a 21h, ininterrompudament