La secció cerdanyolenca de la Fundació Vicente Ferrer s’ha afegit a la iniciativa ‘Caminada de la llum‘, que té l’objectiu de recaptar fons per destinar a la campanya de l’ONG #soscovidindia. La Fundació assegura que per cada inscripció de 10€ es poden repartir 22 racions de menjar.

“L’objectiu de la Caminada és que entre tots i totes aconseguim caminar, simbòlicament, els 9.500 Km que separen Catalunya de l’Índia”, expliquen des de la Fundació Vicente Ferrer. Enguany se celebra la tercera edició d’aquesta caminada que s’ha hagut d’adaptar a l’excepcionalitat del moment actual. Així, La Fundació proposa caminar de forma individual en l’horari de passeig i inscriure el recorregut i quilòmetres que fa cadascú. 

Tots els beneficis de l’activitat es destinaran enguany a la campanya EMERGÈNCIA COVID ÍNDIA de la Fundació Vicente Ferrer. “Amb la teva caminada podran distribuir diàriament aliments a milers de famílies que el confinament, sense menjar ni feina, ha deixat en una situació de vulnerabilitat”, destaquen. 

Per apuntar-vos a la caminada, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç.