La Fundació Vicente Ferrer fa una crida a participar en la Caminada per la llum

by | maig 28, 2020 | Esports

Un participant de la caminada | FUND. VICENTE FERRER

La secció cerdanyolenca de la Fundació Vicente Ferrer s’ha afegit a la iniciativa ‘Caminada de la llum‘, que té l’objectiu de recaptar fons per destinar a la campanya de l’ONG #soscovidindia. La Fundació assegura que per cada inscripció de 10€ es poden repartir 22 racions de menjar.

“L’objectiu de la Caminada és que entre tots i totes aconseguim caminar, simbòlicament, els 9.500 Km que separen Catalunya de l’Índia”, expliquen des de la Fundació Vicente Ferrer. Enguany se celebra la tercera edició d’aquesta caminada que s’ha hagut d’adaptar a l’excepcionalitat del moment actual. Així, La Fundació proposa caminar de forma individual en l’horari de passeig i inscriure el recorregut i quilòmetres que fa cadascú. 

Tots els beneficis de l’activitat es destinaran enguany a la campanya EMERGÈNCIA COVID ÍNDIA de la Fundació Vicente Ferrer. “Amb la teva caminada podran distribuir diàriament aliments a milers de famílies que el confinament, sense menjar ni feina, ha deixat en una situació de vulnerabilitat”, destaquen. 

Per apuntar-vos a la caminada, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç.Vols llegir més…?

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

passat diumenge, 19 de desembre, organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Ajuntament de Cerdanyola, en suport a la Marató de TV3. Enguany, la Marató ha anat dedicada a la salut mental; i s’ha aconseguit recaptar un total de 9 milions d’euros.

Arnau Riba: “El pàdel serà un esport olímpic”

Arnau Riba: “El pàdel serà un esport olímpic”

Arnau Riba, és l’únic Bellaterrenc i de fet, esportista de tot el Vallès Occidental que juga el Circuit Professional de Pàdel, el World Padel Tour. Avui parlem amb ell per entendre quina és la situació actual del pàdel, com ha aconseguit obtenir aquesta posició a escala mundial i conèixer les seves rutines d’entrenament.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: