Mossos alerta de casos d’estafes de desinfecció a la gent gran

by | maig 28, 2020 | Societat

Mossos d'Esquadra a la plaça del Pi | ARXIU

Els Mossos d’Esquadra han detectat dos casos d’estafa de desinfecció a gent gran al municipi. En aquesta estafa que s’està estenent pel territori català, els estafadors ofereixen desinfectar el domicili contra el coronavirus amb ozó i els regalen un tractament de fisioteràpia.

El cos policial ha iniciat una campanya d’informació per demanar precaució a la població davant aquestes estafes. “Aprofiten la por de la gent gran al coronavirus per idear noves estafes. Avisa els teus que no obrin la porta a desconeguts i no caiguin en el parany”, destaquen des de Mossos. 

Cartell sobre l’estafa de la desinfecció al domicili | MOSSOS D’ESQUADRA

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: