Mossos alerta de casos d’estafes de desinfecció a la gent gran

by | maig 28, 2020 | Societat

Mossos d'Esquadra a la plaça del Pi | ARXIU

Els Mossos d’Esquadra han detectat dos casos d’estafa de desinfecció a gent gran al municipi. En aquesta estafa que s’està estenent pel territori català, els estafadors ofereixen desinfectar el domicili contra el coronavirus amb ozó i els regalen un tractament de fisioteràpia.

El cos policial ha iniciat una campanya d’informació per demanar precaució a la població davant aquestes estafes. “Aprofiten la por de la gent gran al coronavirus per idear noves estafes. Avisa els teus que no obrin la porta a desconeguts i no caiguin en el parany”, destaquen des de Mossos. 

Cartell sobre l’estafa de la desinfecció al domicili | MOSSOS D’ESQUADRA

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: