La Taula Cívica de Bellaterra (TCB) ha tingut poca activitat durant els mesos que ha durat el confinament, a causa de la necessitat de distanciament social decretat per l’estat d’alarma del govern espanyol. Tanmateix, aquest pròxim diumenge 31 de maig, a les 12 h, la taula d’entitats bellaterrenca durà a terme un minut de silenci a la plaça del Pi de Bellaterra en record de les víctimes del coronavirus al poble.

La reunió de les entitats vol expressar així el seu condol “en memòria de la gent que ha patit aquests dies pel COVID-19”, explica la coordinadora Laura Batalla. “Tots els representants de les entitats a la Taula Cívica hi assistiran, però amb les mesures de seguretat necessàries” com mascaretes i aplicant la distància de seguretat, indica la portaveu de la TCB. Explica també que no es reuniran més de 20 persones, complint amb la normativa de l’estat d’alarma, per evitar contagis pel coronavirus.

D’altra banda, la representant de la Taula diu que “es va proposar la iniciativa a l’EMD de Bellaterra, però no han contestat”, o no s’ha comunicat per cap via a la TCB, apunta Batalla. A falta d’un acte des de l’administració bellaterrenca, la coordinadora explica que han trobat adient fer un acte pels veïns i veïnes que ho han passat malament aquests dies

.