La Taula Cívica farà un minut de silenci per les víctimes de la COVID-19 a Bellaterra

by | maig 29, 2020 | Societat

Plaça del Pi de Bellaterra | Toni Alfaro


La Taula Cívica de Bellaterra (TCB) ha tingut poca activitat durant els mesos que ha durat el confinament, a causa de la necessitat de distanciament social decretat per l’estat d’alarma del govern espanyol. Tanmateix, aquest pròxim diumenge 31 de maig, a les 12 h, la taula d’entitats bellaterrenca durà a terme un minut de silenci a la plaça del Pi de Bellaterra en record de les víctimes del coronavirus al poble.

La reunió de les entitats vol expressar així el seu condol “en memòria de la gent que ha patit aquests dies pel COVID-19”, explica la coordinadora Laura Batalla. “Tots els representants de les entitats a la Taula Cívica hi assistiran, però amb les mesures de seguretat necessàries” com mascaretes i aplicant la distància de seguretat, indica la portaveu de la TCB. Explica també que no es reuniran més de 20 persones, complint amb la normativa de l’estat d’alarma, per evitar contagis pel coronavirus.

D’altra banda, la representant de la Taula diu que “es va proposar la iniciativa a l’EMD de Bellaterra, però no han contestat”, o no s’ha comunicat per cap via a la TCB, apunta Batalla. A falta d’un acte des de l’administració bellaterrenca, la coordinadora explica que han trobat adient fer un acte pels veïns i veïnes que ho han passat malament aquests dies

.

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: