Aquest 29 de maig BellaterraDiari estrena nova web! Es tracta d’un nou entorn que facilitarà la participació del veïnat a la vida digital bellaterrenca, amb noves funcionalitats i serveis.

La data, a més, coincidirà amb la Setmana de la Societat de la Informació, per a posar en valor els beneficis i importància de la comunicació digital, a més de la força, responsabilitat i rigor que cal per tal de vincular-la. Amb tot, la nova interfície donarà més pes a les imatges i als vídeos, i els bellaterrencs i bellaterrenques tindran més a mà els espais de participació com “Espai d’Entitats”, “Cartes del Veïnat”, “Fotodenúncia” o “Opinió”.

Es mantindran les seccions de Societat, Cultura, Política, Successos i Esports i se’n inclouran d’altres ben aviat.

Paral·lelament, els comerços amics podran disposar d’un espai personalitzat per tal d’explicar les seves descripcions, promocions, dades i serveis a tots els seus clients i, en un futur, es treballarà per a incorporar una botiga de serveis on-line.

Finalment, també seran accessibles les seccions pròpies del mitjà amb caràcter cultural i social com són “Història de Bellaterra“, “Terra Educativa” i “Terra Literària“.

Benvingudes i benvinguts al nou bellaterradiari.cat