El restaurant Can Ametller, situat en una masia històrica de Sant Cugat i que compta amb amplis jardins i terrasses, ha reobert les seves zones a l’aire lliure. L’amplitud dels espais exteriors del restaurant, especialitzat en cuina mediterrània i de qualitat, permeten el distanciament social amb totes les garanties. Cosa que permet gaudir de l’entorn, les vistes i la nova carta d’estiu de manera segura.

Can Ametller ha posat en marxa tot el protocol d’higiene, adaptant les instal·lacions seguint les indicacions dictades per les autoritats sanitàries, per poder garantir tant la seguretat dels seus clients  i el seu personal davant la nova normalitat que marca la pandèmia. Les reserves es poden fer al telèfon 93 674 91 51, al mail: info@canametller.com o a la web del restaurant Can Ametller.

Part del jardí del restaurant Can Ametller | Cedida

Menjar a domicili

A més, el restaurant continua oferint el seu servei a domicili amb una carta que inclou els plats estrella del restaurant a més de paelles, fideuàs, postres i una completa selecció de vins i caves.