Can Ametller obre els seus espais exteriors garantint el distanciament social

by | juny 1, 2020 | Comerços Amics, Sant Cugat

L'amplitud dels espais exteriors del restaurant permeten el distanciament social amb totes les garanties | Cedida

El restaurant Can Ametller, situat en una masia històrica de Sant Cugat i que compta amb amplis jardins i terrasses, ha reobert les seves zones a l’aire lliure. L’amplitud dels espais exteriors del restaurant, especialitzat en cuina mediterrània i de qualitat, permeten el distanciament social amb totes les garanties. Cosa que permet gaudir de l’entorn, les vistes i la nova carta d’estiu de manera segura.

Can Ametller ha posat en marxa tot el protocol d’higiene, adaptant les instal·lacions seguint les indicacions dictades per les autoritats sanitàries, per poder garantir tant la seguretat dels seus clients  i el seu personal davant la nova normalitat que marca la pandèmia. Les reserves es poden fer al telèfon 93 674 91 51, al mail: info@canametller.com o a la web del restaurant Can Ametller.

Part del jardí del restaurant Can Ametller | Cedida

Menjar a domicili

A més, el restaurant continua oferint el seu servei a domicili amb una carta que inclou els plats estrella del restaurant a més de paelles, fideuàs, postres i una completa selecció de vins i caves.

Vols llegir més…?

El Parc de la Bonaigua es convertirà en un Parc Metropolità de l’Àrea de Barcelona

El Parc de la Bonaigua es convertirà en un Parc Metropolità de l’Àrea de Barcelona

inclourà els treballs del nou accés al futur parc projectat per la Unió de Veïns, que anirà des de la Plaça del Pi, fins a tota la zona de la Font de la Bonaigua, a més de millores a l’entorn de la font. Encara no hi ha la concreció dels detalls aprovats, però la xifra final que s’hi destinarà serà de 450.000 €.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: