Vora una vintena de veïns de Bellaterra, la major part d’ells representants de les diferents entitats a la Taula Cívica de Bellaterra (TCB), va aplegar-se per a fer un minut de silenci per les víctimes del COVID-19 al poble. Ho van fer aquest diumenge 31 de maig, al voltant de les 12 h, a la plaça del Pi, mantenint les distàncies i les mesures de seguretat necessàries.

Alguns dels concentrats a la plaça del Pi aquest diumenge | Redacció


La coordinadora de la Taula Cívica, la bellaterrenca Laura Batalla, explica que se sent satisfeta de la convocatòria per a retre un petit homenatge als afectats i malauradament també morts pel coronavirus a Bellaterra. Tot i que no es coneix el nombre exacte dels que han patit la malaltia a la localitat, “valia la pena fer un record per tots aquells que ens han deixat a causa del coronavirus”.

Per això lamenta que, des de l’EMD de Bellaterra, no se sumessin a la convocatòria. “Nosaltres vam parlar amb l’EMD i vam proposar-los-hi si volien assistir al minut de silenci, però no en vam rebre resposta”, indica Batalla, tot i que també admet que sí s’hi va dirigir alguna vocal a títol particular.

Concentrats a la plaça del Pi durant el minut de silenci | Redacció


D’altra banda, la coordinadora de la taula d’entitats bellaterrenca també destaca que la reunió de les associacions de Bellaterra va decidir fer aquest petit homenatge pel fet que no hi hagués cap acte de record impulsat per l’administració bellaterrenca pels afectats pel COVID-19.