Veïns i representants de la TCB homenatgen els afectats pel COVID-19 a Bellaterra

by | juny 1, 2020 | Espai d'Entitats, Societat

Representants de la TCB durant el minut de silenci | Redacció

Vora una vintena de veïns de Bellaterra, la major part d’ells representants de les diferents entitats a la Taula Cívica de Bellaterra (TCB), va aplegar-se per a fer un minut de silenci per les víctimes del COVID-19 al poble. Ho van fer aquest diumenge 31 de maig, al voltant de les 12 h, a la plaça del Pi, mantenint les distàncies i les mesures de seguretat necessàries.

Alguns dels concentrats a la plaça del Pi aquest diumenge | Redacció


La coordinadora de la Taula Cívica, la bellaterrenca Laura Batalla, explica que se sent satisfeta de la convocatòria per a retre un petit homenatge als afectats i malauradament també morts pel coronavirus a Bellaterra. Tot i que no es coneix el nombre exacte dels que han patit la malaltia a la localitat, “valia la pena fer un record per tots aquells que ens han deixat a causa del coronavirus”.

Per això lamenta que, des de l’EMD de Bellaterra, no se sumessin a la convocatòria. “Nosaltres vam parlar amb l’EMD i vam proposar-los-hi si volien assistir al minut de silenci, però no en vam rebre resposta”, indica Batalla, tot i que també admet que sí s’hi va dirigir alguna vocal a títol particular.

Concentrats a la plaça del Pi durant el minut de silenci | Redacció


D’altra banda, la coordinadora de la taula d’entitats bellaterrenca també destaca que la reunió de les associacions de Bellaterra va decidir fer aquest petit homenatge pel fet que no hi hagués cap acte de record impulsat per l’administració bellaterrenca pels afectats pel COVID-19.

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: