Mira a través d’una finestra com és i què fa El Musical

by | juny 2, 2020 | Comerços Amics, Cultura

Un concert al jardí d'El Musical de Bellaterra | EL MUSICAL

Totes les famílies i amants de la música estan convocats a assistir a les “Finestres Obertes” d’ El Musical, que organitza el conservatori i escola de música bellaterrenca el pròxim diumenge 7 de juny. Es tracta d’una iniciativa que vol substituir digitalment la gran festa que suposaven les “Portes Obertes” any rere any. 

A causa de la pandèmia del COVID-19, les tradicionals portes obertes, que permetien als visitants veure les diferents propostes de l’escola de forma presencial, no es podran fer com de costum. Tanmateix, des d’El Musical volen obrir una finestra virtual perquè tots aquells interessats i interessades vegin què ofereix l’escola, des dels seus espais fins a tots els instruments i disciplines amb les que treballen. 

Mitjançant la seva pàgina web, els interessats s’hauran d’inscriure en aquest formulari i obtindran unes indicacions, a través de les quals podran obrir aquestes finestres a l’ànima de l’escola. Durant el matí seran convocats els més petits, en diferents horaris segons la seva edat, de les 10 a les 11.30 h. 

Entrada a El Musical de Bellaterra | ARTUR RIBERA
Entrada a El Musical de Bellaterra | ARTUR RIBERA

Ja a la tarda, entre les 16.30 i les 18.30 h, es podran fer tasts d’instruments per a totes les edats. Això servirà no només per aquells que vulguin començar a tocar, sinó també per alumnes actuals que vulguin variar. 

Alhora, totes les mostres tindran un xat incorporat on es podran fer tot tipus de preguntes administratives de preu o horaris.

Per a més informació, podeu visitar el web d’El Musical aquí o llegir específicament sobre les “finestres obertes” en aquest enllaç.

EL MUSICAL DE BELLATERRA

Adreça: c/ Ramon Llull, 16 (08193) Bellaterra

Telèfon: 93 580 42 46

Web: http://www.elmusical.cat

Email:info@elmusical.cat

Facebook:@elmusicalbellaterra

Instagram: @elmusicalbellaterra

Vols llegir més…?

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

l Teatre Ateneu de Cerdanyola acollirà a l’obra La dona del tercer segona, el divendres 10 de desembre a les 20h. Es tracta d’un monòleg que reflexiona sobre les malalties mentals i és interpretat per Àurea Màrquez. La recaptació serà a benefici de la campanya de la Marató de TV3 2021, dedicada a la salut mental.

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

“Qüestionar la política democràtica ha facilitat que la dreta pugi a escala mundial”. Aquesta ha estat una frase que ha ressonat al centre cívic de Bellaterra aquest dijous al vespre, dia 1 de desembre. Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Comunicació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: