“Ens deixa el bellaterrenc Joan Garriga”

by | juny 4, 2020 | Esqueles

Joan Garriga, amb el seu gos | Cedida

“Aquest diumenge ens ha deixat en Joan Garriga. Molt jove amb 59 anys per culpa d’un infart. Pare de quatre fills encantadors, marit de la meva neboda la Silvia Corominas Casellas, una gran dona! D’ell us podria dir que va ser un bon marit i bon pare, se sentia orgullós de la seva família. De caràcter molt tranquil, assenyat i bona persona. Molt enamorat de la Sílvia com el primer dia. També haig de dir que era un molt bon amic, famós per les seves paelletes.

M’ha fet molt mal aquesta marxa. Una marxa injusta i més sent tan jove amb tant camí per recórrer… Una marxa molt sentida per la nostra família. Els seus colors blau i blanc de tota la vida de l’espanyol… Recordo que va haver d’aguantar les nostres bromes moltes vegades, cosa que va fer sempre amb carinyo i estoicament. Aquí ja mostrava el seu bon tarannà… “

Bellaterrenc i molt amic dels seus amics, la família celebrarà una cerimònia restringida als familiars per la situació de la COVID-19.

Montserrat Corominas


Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: