Acusen El CIM de Bellaterra de falsedat documental i omissió de socors

by | juny 4, 2020 | Societat, Successos

La residència El Cim de Bellaterra ha estat denunciada per incórrer en delictes de falsedat documental i omissió de socors, segons han avançat des de mitjans de comunicació nacionals. L’alcalde de Cerdanyola, Carles Cordón, ho ha confirmat aquest aquest dijous 4 de juny durant el Ple municipal de Cerdanyola del Vallès al voltant de les 17 h.

Des de la Residència El Cim de Bellaterra indiquen al BellaterraDiari que tenen la ferma voluntat esclarir l’assumpte i que no faran declaracions al respecte.

La qüestió ha estat introduïda per l’alcalde Carles Cordón al ple del consistori cerdanyolenc durant l’explicació de les mesures preses davant la crisi del coronavirus. Després, el regidor del PP a Cerdanyola, Manuel Buenaño, ha declarat que “en el ple extraordinari del passat mes de maig vam ser coneixedors que s’havia presentat denúncia davant el jutjat de guàrdia de Cerdanyola per presumptes delictes de falsedat de document oficial i omissió del deure de socors contra una residència de la tercera edat de Cerdanyola”. Més endavant, ha afegit que “un mitjà de comunicació ha publicat que la residència de la tercera edat que suposadament ha comès aquests dos delictes està ubicada al nostre municipi, concretament la residència El Cim Bellaterra”. El popular ha preguntat a l’alcalde Carlos Cordón si l’Ajuntament es presentaria com a acusació popular sobre aquesta qüestió.

Per la seva part, Cordón ha respost que “si no hem dit res en aquest temps és perquè no tenim aquesta informació; que quedi clar que si l’haguéssim tingut l’haguéssim informat”. D’altra banda, ha afegit que “Fiscalia no ha dit res fins avui, no sembla que hi hagi pel moment un procediment obert, i no tenim cap element, de moment, per actuar com acusació particular“. Ha finalitzat sobre aquest tema explicant que valoraran “tota la informació que tinguem i actuarem en conseqüència”.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: