“El Bar & Restaurant del Centre Cívic Del Turó de Sant Pau ja ha tornat a obrir les seves portes. Des del divendres 29 de maig, l’establiment està obert en un horari especial durant la Fase 1 de desescalada, que serà de dimecres a diumenges de 17 h a 22.30 h.


Caminem a poc a poc cap a la “nova normalitat”. Una normalitat molt poc normal. Impredictible, i segurament no gaire còmoda. Cadascú necessitarem el nostre temps d’aclimatació a aquesta normalitat i ens costarà més o menys tornar a sortir i fer segons quines coses amb tranquil·litat.

Barra d’estiu del Bar del Centre Cívic del Turó | Cedida


Per aquest motiu, volem extremar les mesures sanitàries i de distanciament ampliant la distància mínima de 2 metres entre taules fins a uns 3. Reduint el número de taules a les que podríem donar servei però guanyant tranquil·litat. Hem creat un passadís de plantes per accedir a les diferents taules de la terrassa, delimitades també entre petites illetes formades per més plantes.


També hem reduït temporalment l’oferta gastronòmica (podreu consultar-la pròximament a la web). Durant aquesta fase no es farà servei de menú diari. Volem que aquesta fase tot sigui fàcil, tranquil i que serveixi d’adaptació tant per nosaltres com pels nostres clients. Agrupant esforços en la qualitat del servei i de producte i no en la quantitat, que anirà augmentant a mesura que avancin els dies i anem assumint noves fases de la desescalada.

I com no tot pot ser restrictiu, hem inaugurat la nostra barra d’estiu a la terrasseta des d’on et prepararem els primers mojitos de la temporada.

Esperem poder transmetre tota la cura, responsabilitat, distanciament i servei que a nosaltres com a clients ens agradaria gaudir en aquests moments de tanta desconfiança sanitària per culpa del COVID-19 però amb la quasi obligació de tornar a la suposada normalitat.

Com sempre, sou tots benvinguts.”


Bar del Turó de Sant Pau

Si voleu més informació, només heu de trucar al 93 692 71 73, escriure un email a info@turodesantpau.com o contactar a través de l’Instagram del Bar del Turó, situat al carrer 9, nº 69 bis, de Bellaterra (Turó de Sant Pau).