La “terrasseta de Bellaterra” torna a obrir les seves portes

by | juny 4, 2020 | Comerços Amics

Terrassa del Bar del CC del Turó de Sant Pau | Cedida

“El Bar & Restaurant del Centre Cívic Del Turó de Sant Pau ja ha tornat a obrir les seves portes. Des del divendres 29 de maig, l’establiment està obert en un horari especial durant la Fase 1 de desescalada, que serà de dimecres a diumenges de 17 h a 22.30 h.


Caminem a poc a poc cap a la “nova normalitat”. Una normalitat molt poc normal. Impredictible, i segurament no gaire còmoda. Cadascú necessitarem el nostre temps d’aclimatació a aquesta normalitat i ens costarà més o menys tornar a sortir i fer segons quines coses amb tranquil·litat.

Barra d’estiu del Bar del Centre Cívic del Turó | Cedida


Per aquest motiu, volem extremar les mesures sanitàries i de distanciament ampliant la distància mínima de 2 metres entre taules fins a uns 3. Reduint el número de taules a les que podríem donar servei però guanyant tranquil·litat. Hem creat un passadís de plantes per accedir a les diferents taules de la terrassa, delimitades també entre petites illetes formades per més plantes.


També hem reduït temporalment l’oferta gastronòmica (podreu consultar-la pròximament a la web). Durant aquesta fase no es farà servei de menú diari. Volem que aquesta fase tot sigui fàcil, tranquil i que serveixi d’adaptació tant per nosaltres com pels nostres clients. Agrupant esforços en la qualitat del servei i de producte i no en la quantitat, que anirà augmentant a mesura que avancin els dies i anem assumint noves fases de la desescalada.

I com no tot pot ser restrictiu, hem inaugurat la nostra barra d’estiu a la terrasseta des d’on et prepararem els primers mojitos de la temporada.

Esperem poder transmetre tota la cura, responsabilitat, distanciament i servei que a nosaltres com a clients ens agradaria gaudir en aquests moments de tanta desconfiança sanitària per culpa del COVID-19 però amb la quasi obligació de tornar a la suposada normalitat.

Com sempre, sou tots benvinguts.”


Bar del Turó de Sant Pau

Si voleu més informació, només heu de trucar al 93 692 71 73, escriure un email a info@turodesantpau.com o contactar a través de l’Instagram del Bar del Turó, situat al carrer 9, nº 69 bis, de Bellaterra (Turó de Sant Pau). 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: