Bubel Barcelona, marca local de moda i complements bellaterrenca, ha llençat una nova col·lecció de mascaretes de protecció per a ús no sanitari, destinades tant a un públic infantil com adult, amb l’objectiu d’ampliar el seu catàleg de productes i donar resposta a les necessitats de protecció generades arran del COVID-19.

Es tracta de mascaretes higièniques reutilitzable d’ús no sanitari, confeccionada amb triple capa de teixit.

La mascareta disposa d’un tractament antibactèries en la seva capa exterior by Sanitized, companyia multinacional suïssa experta en tractaments higiènics i antimicrobiòtics des de 1935. Aquest tractament és resistent fins a 20 rentats. 

El tret diferencial d’aquestes mascaretes és la seva part solidària, ja que per cada unitat venuda, BUBEL Barcelona donarà 1€ al moviment #yomecorono, liderat pels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà, que lluita per trobar una solució mèdica eficaç contra la pandèmia.

Codi descompte “TALLER”
A més l’empresa implementa una col·laboració amb Taller de Serveis com a punt de suport logístic. Al local bellaterrenc, ubicat a la plaça del Pi, 3, s’hi podran veure fins a 6 models de forma física i s’hi podrà passar a recollir la comanda, l’endemà d’haver-la realitzada mitjançant www.bubelbarcelona.com.

A més, ofereixen el codi “TALLER” en el moment de fer la compra on-line per tal d’estalviar-se el cost de l’enviament a domicili. D’aquesta manera, Taller de Serveis esdevé un punt de recollida de les comandes poques hores després d’haver fet la compra per internet.