L’empresa bellaterrenca Bubel llença una nova col·lecció de mascaretes solidàries

by | juny 4, 2020 | Comerços Amics

Algunes de les mascaretes fetes per Bubel | Cedida

Bubel Barcelona, marca local de moda i complements bellaterrenca, ha llençat una nova col·lecció de mascaretes de protecció per a ús no sanitari, destinades tant a un públic infantil com adult, amb l’objectiu d’ampliar el seu catàleg de productes i donar resposta a les necessitats de protecció generades arran del COVID-19.

Es tracta de mascaretes higièniques reutilitzable d’ús no sanitari, confeccionada amb triple capa de teixit.

La mascareta disposa d’un tractament antibactèries en la seva capa exterior by Sanitized, companyia multinacional suïssa experta en tractaments higiènics i antimicrobiòtics des de 1935. Aquest tractament és resistent fins a 20 rentats. 

El tret diferencial d’aquestes mascaretes és la seva part solidària, ja que per cada unitat venuda, BUBEL Barcelona donarà 1€ al moviment #yomecorono, liderat pels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà, que lluita per trobar una solució mèdica eficaç contra la pandèmia.

Codi descompte “TALLER”
A més l’empresa implementa una col·laboració amb Taller de Serveis com a punt de suport logístic. Al local bellaterrenc, ubicat a la plaça del Pi, 3, s’hi podran veure fins a 6 models de forma física i s’hi podrà passar a recollir la comanda, l’endemà d’haver-la realitzada mitjançant www.bubelbarcelona.com.

A més, ofereixen el codi “TALLER” en el moment de fer la compra on-line per tal d’estalviar-se el cost de l’enviament a domicili. D’aquesta manera, Taller de Serveis esdevé un punt de recollida de les comandes poques hores després d’haver fet la compra per internet. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: