Maracana, empresa bellaterrenca dedicada a serveis de màrqueting de proximitat, ha elaborat un vídeo per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient i apostar per una “sortida verda” de la crisi del coronavirus. L’empresa, lligada a la també bellaterrenca Plataforma ZEO (Zero Emissions Objective), està profundament implicada amb la Unió de Veïns i les diferents mesures impulsades en el marc del projecte ‘Bellaterra més Sostenible 2030‘.

“Molts analistes i pensadors estan recomanant que es faci una sortida verda d’aquesta crisi”, explica al vídeo el fundador de Maracana, Josep Maria Riba. Argumenta que, tot i que hi hauran ajuts econòmics per a moltes empreses i entitats, “demanem que es prioritzi a les empreses i els sectors més alineats amb aquesta economia verda que es va imposant”, diu Riba. I afegeix que “encara resultarà que el COVID-19 haurà resultat un accelerador cap a aquesta economia verda”.


A la gravació també es fa un repàs per diferents iniciatives verdes que s’han impulsat des de Maracana per fer-la una empresa més sostenible, com l’adquisició de vehicles 100% elèctrics o l’instalació de plaques fotovoltaiques a la seva seu a Bellaterra. “Volem que totes les nostres accions siguin ZEO i volem ser la primera empresa del sector totalment ZEO”, projecta el bellaterrenc.

Alhora, anima a tots a millorar la seva relació amb el medi ambient, també en la sortida de la crisi del coronavirus.

Podeu veure el vídeo a continuació: