L’empresa de Bellaterra Maracana fa un vídeo pel dia mundial del medi ambient

by | juny 5, 2020 | Societat

Josep Maria Riba, fundador de Maracana | Maracana

Maracana, empresa bellaterrenca dedicada a serveis de màrqueting de proximitat, ha elaborat un vídeo per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient i apostar per una “sortida verda” de la crisi del coronavirus. L’empresa, lligada a la també bellaterrenca Plataforma ZEO (Zero Emissions Objective), està profundament implicada amb la Unió de Veïns i les diferents mesures impulsades en el marc del projecte ‘Bellaterra més Sostenible 2030‘.

“Molts analistes i pensadors estan recomanant que es faci una sortida verda d’aquesta crisi”, explica al vídeo el fundador de Maracana, Josep Maria Riba. Argumenta que, tot i que hi hauran ajuts econòmics per a moltes empreses i entitats, “demanem que es prioritzi a les empreses i els sectors més alineats amb aquesta economia verda que es va imposant”, diu Riba. I afegeix que “encara resultarà que el COVID-19 haurà resultat un accelerador cap a aquesta economia verda”.


A la gravació també es fa un repàs per diferents iniciatives verdes que s’han impulsat des de Maracana per fer-la una empresa més sostenible, com l’adquisició de vehicles 100% elèctrics o l’instalació de plaques fotovoltaiques a la seva seu a Bellaterra. “Volem que totes les nostres accions siguin ZEO i volem ser la primera empresa del sector totalment ZEO”, projecta el bellaterrenc.

Alhora, anima a tots a millorar la seva relació amb el medi ambient, també en la sortida de la crisi del coronavirus.

Podeu veure el vídeo a continuació:


Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: