Estat d’alarma “latent”

by | juny 8, 2020 | Editorial

Aquests últims mesos hem conegut a una Bellaterra sense cotxes, comerç ni moviment. Els serveis essencials han continuat la seva tasca, però el panorama ha estat, sens dubte, desolador. Mai vist fins al moment.

Aquesta situació també ha transportat a nombrosos bellaterrencs i bellaterrenques a la “Bellaterra del passat”: sense cotxes i només gent pel carrer, caminant o amb bicicleta. El fet que disposem de cases amb jardí i proximitat amb la natura han fet que notem d’una forma més lleugera l’estat d’alarma mundial. No obstant això, durant gairebé tres mesos hem tingut tota l’estona els nervis com a companys de viatge.

Tres mesos en què hem tingut als nervis com a companys viatge…

També hem estat de sort a l’hora de ser menys de 5.000 habitants, ja que amb la desescalada no ens hem hagut de cenyir a franges horàries per sortir al carrer. Ara ens tocarà veure quin món, ment i hàbits ens queden tant personal com col·lectivament.

Els confinaments, teletreballs i “teleescola” es repetiran si emergeix un nou brot? Com serà el nostre comportament envers els comerciants locals i productes de proximitat? Aquesta crisi ja està deixant empremta en tots nosaltres, tot i això, la crisi és tan gran que sembla que encara ens falta perspectiva per analitzar-ho…

Vols llegir més…?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

Aquest mes d’octubre una vocal de l’EMD ha dimitit per una polèmica ocorreguda a la xarxa social Twitter. L’escàndol tenia a veure amb uns comentaris considerats “inapropiats” per a una persona amb la seva representativitat.

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

L’organització de la Festa Major 2021 ha començat bastant malament. Després de més d’un any sense celebracions per la pandèmia, la participació de les entitats al primer Consell de Cultura – on s’han de perfilar tots els preparatius de la festa local – ha estat més que preocupant: 4 entitats sobre un total de 24 associacions que tenim a Bellaterra

Sortejar el sopar de la Festa Major

Sortejar el sopar de la Festa Major

En el moment de tancar aquest exemplar som 26 de maig i totes les entitats de Bellaterra han rebut un correu informant-los que a dia 28 de maig es farà un sorteig telemàtic per decidir qui es farà càrrec del sopar de la Festa Major 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: