Estat d’alarma “latent”

by | juny 8, 2020 | Editorial

Aquests últims mesos hem conegut a una Bellaterra sense cotxes, comerç ni moviment. Els serveis essencials han continuat la seva tasca, però el panorama ha estat, sens dubte, desolador. Mai vist fins al moment.

Aquesta situació també ha transportat a nombrosos bellaterrencs i bellaterrenques a la “Bellaterra del passat”: sense cotxes i només gent pel carrer, caminant o amb bicicleta. El fet que disposem de cases amb jardí i proximitat amb la natura han fet que notem d’una forma més lleugera l’estat d’alarma mundial. No obstant això, durant gairebé tres mesos hem tingut tota l’estona els nervis com a companys de viatge.

Tres mesos en què hem tingut als nervis com a companys viatge…

També hem estat de sort a l’hora de ser menys de 5.000 habitants, ja que amb la desescalada no ens hem hagut de cenyir a franges horàries per sortir al carrer. Ara ens tocarà veure quin món, ment i hàbits ens queden tant personal com col·lectivament.

Els confinaments, teletreballs i “teleescola” es repetiran si emergeix un nou brot? Com serà el nostre comportament envers els comerciants locals i productes de proximitat? Aquesta crisi ja està deixant empremta en tots nosaltres, tot i això, la crisi és tan gran que sembla que encara ens falta perspectiva per analitzar-ho…

Vols llegir més…?

EDITORIAL | “Conèixer el terreny i parlar”

EDITORIAL | “Conèixer el terreny i parlar”

L’òptica amb la qual mirem és primordial quan tractem d’enfocar qualsevol qüestió, però també els esforços que esmercem en conèixer prou les múltiples realitats i invisibilitats que els envolten.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: