L’EMD de Bellaterra reobre les seves instal·lacions

by | juny 8, 2020 | Societat

El Centre Cívic de la plaça Maragall acull les oficines de l'EMD de Bellaterra | Toni Alfaro

L’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra reobre l’atenció presencial. Després de vora tres mesos de tancament de les oficines físiques, des de l’inici de la pandèmia del COVID-19, l’EMD torna a oferir la possibilitat, a partir d’aquest dilluns 8 de juny, de dirigir-se personalment a la seva administració, situada al Centre Cívic de Bellaterra, a la plaça Maragall.


Aquesta reobertura entra dins la dinàmica de diferents administracions municipals que han obert durant les últimes setmanes la seva atenció presencial, com algunes oficines de l’Ajuntament de Cerdanyola. L’atenció a les oficines de l’EMD serà, però mitjançant cita prèvia.


Podreu reservar-la dirigint-vos al telèfon de l’entitat, al 935181830, o bé enviant un correu a info@emdbellaterra.cat.

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: