L’EMD de Bellaterra reobre les seves instal·lacions

by | juny 8, 2020 | Societat

El Centre Cívic de la plaça Maragall acull les oficines de l'EMD de Bellaterra | Toni Alfaro

L’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra reobre l’atenció presencial. Després de vora tres mesos de tancament de les oficines físiques, des de l’inici de la pandèmia del COVID-19, l’EMD torna a oferir la possibilitat, a partir d’aquest dilluns 8 de juny, de dirigir-se personalment a la seva administració, situada al Centre Cívic de Bellaterra, a la plaça Maragall.


Aquesta reobertura entra dins la dinàmica de diferents administracions municipals que han obert durant les últimes setmanes la seva atenció presencial, com algunes oficines de l’Ajuntament de Cerdanyola. L’atenció a les oficines de l’EMD serà, però mitjançant cita prèvia.


Podreu reservar-la dirigint-vos al telèfon de l’entitat, al 935181830, o bé enviant un correu a info@emdbellaterra.cat.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: