L’EMD proposa que la Festa Major sigui virtual aquest any

by | juny 8, 2020 | Cultura, Festa Major

L’EMD de Bellaterra proposa que la Festa Major, que se celebra cada any durant els primers dies de setembre, sigui virtual. Així li va comunicar la setmana passada a les entitats presents al Consell de Cultura de Bellaterra, organisme on s’interlocuten les associacions bellaterrenques i l’administració local de cara a les diferents festivitats al llarg de l’any.

Entitat i agrupacions faran una trobada telemàtica el pròxim dimecres 10 de juny que determinarà si la festa grossa del poble es fa de forma presencial o no.

D’altra banda, l’EMD també indica en el missatge dirigit a les entitats que la Festa Major es faria durant un únic dia, i no al llarg de tot un cap de setmana, com es fa cada any. Segons explica l’EMD, aquesta mesura es duria a terme per tal de garantir la salut de la ciutadania. És per això que prega a les associacions que es proposin activitats de cara a la Festa Major que es puguin encabir en un format digital d’un únic dia.

L’Entitat Municipal Descentralitzada ha destacat al BellaterraDiari que aquesta és una mesura que no serà definitiva de forma oficial fins que no es realitzi la reunió del Consell de Cultura i es parli amb les associacions de Bellaterra.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El vídeo de la Festa Major de Bellaterra 2021

El vídeo de la Festa Major de Bellaterra 2021

El Pregó de Festa Major, el concert del Musical o la Baixada de Carros pel carrer Sant Pancraç són algunes de les activitats que han donat vida a aquesta darrera Festa Major, que tot i veure’s limitada per les restriccions sanitàries, ha aplegat part del veïnat de Bellaterra i dels pobles propers

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: