BellaterraDiari arriba al seu número 20 en paper, corresponent al mes de maig del 2020. Podreu tornar a consultar l’actualitat més destacada del mes a Bellaterra, a més de donar veu a les experiències de bellaterrencs i bellaterrenques sobre com han viscut el confinament pel COVID-19.


Entre els temes més rellevants del dia a dia a Bellaterra, aquest mes recollim notícies com el minut de silenci dut a terme per la TCB pels afectats pel coronavirus, l’estrena de la nostra nova web o la reobertura de les terrasses de Bellaterra per l’entrada a la fase 1.


També podreu llegir sobre el manifest publicat per les llars d’infants de Cerdanyola en contra de reobrir a l’inici de la fase 2, així com l’acusació de falsedat documental i omissió de socors a la residència El Cim de Bellaterra.


Com a cada número, també trobareu una selecció de les imatges més rellevants del desconfinament.


Podeu llegir la nova edició del BellaterraDiari en paper en format pdf a continuació: