BellaterraDiari arriba a la seva edició número 20 en paper

by | juny 8, 2020 | BellaterraDiari en Paper

BellaterraDiari arriba al seu número 20 en paper, corresponent al mes de maig del 2020. Podreu tornar a consultar l’actualitat més destacada del mes a Bellaterra, a més de donar veu a les experiències de bellaterrencs i bellaterrenques sobre com han viscut el confinament pel COVID-19.


Entre els temes més rellevants del dia a dia a Bellaterra, aquest mes recollim notícies com el minut de silenci dut a terme per la TCB pels afectats pel coronavirus, l’estrena de la nostra nova web o la reobertura de les terrasses de Bellaterra per l’entrada a la fase 1.


També podreu llegir sobre el manifest publicat per les llars d’infants de Cerdanyola en contra de reobrir a l’inici de la fase 2, així com l’acusació de falsedat documental i omissió de socors a la residència El Cim de Bellaterra.


Com a cada número, també trobareu una selecció de les imatges més rellevants del desconfinament.


Podeu llegir la nova edició del BellaterraDiari en paper en format pdf a continuació:Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

Ja podreu trobar a les vostres bústies i als vostres comerços la nova edició del BellaterraDiari en paper per aquest mes de juliol. Un número que hem dedicat, sobretot, la Festa Major de Bellaterra fixant-nos en la seva trajectòria des que va néixer, l’any 1983, fins l’actualitat, assenyalant algunes dates significatives, que podreu trobar al nostre eix cronològic

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: