Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana amb la col·laboració de l’Oficina de Relacions amb la comunitat de Rubí van detenir tres persones. En concret, una dona de 33 anys i dos homes de 47 i 24 anys per un delicte contra la salut pública, ja que utilitzaven el bar on treballaven per traficar amb cocaïna.

A principis d’any, el cos d’agents va tenir coneixement que a un local de Rubí s’hi podrien estar venent substàncies estupefaents i van iniciar una investigació per confirmar la veracitat de la informació. Els agents van comprovar que el local rebia constants visites i que la gent que hi sortia portava droga a sobre, en concret cocaïna. La cadència de les visites era continua i ininterrompuda en el temps, fins al punt que el local va acabar sent un punt de trobada de persones addictes.

De les actuacions que es van fer, la policia va saber que el local el gestionaven tres persones, una dona i dos homes, un d’ells el propietari del bar, i que el local servia de tapadora per la venda de la droga.

El 3 de juny , els agents van fer un dispositiu en el local amb l’objectiu d’intervenir les substàncies estupefaents i detenir els presumptes traficants de drogues. Dins del bar els agents van intervenir 17 grams de cocaïna, una arma llarga, 280 euros i altres objectes relacionats amb la venda de drogues. 

A l’operatiu va participar també la Policia Local de Rubí realitzant una inspecció administrativa  que va permetre detectar diverses irregularitats. Amb aquesta intervenció els agents han eliminat un important punt de venda de droga a Rubí, destaquen des de Mossos.

Els tres detinguts van passar a disposició judicial el dia el 6 de juny i el jutge va decretar l’ingrés a presó pels dos homes i llibertat amb càrrecs per la dona.