La Festa Major de Bellaterra, encara sense format clar

by | juny 11, 2020 | Festa Major

L’EMD de Bellaterra explica que encara no hi ha un format clar sobre com serà la Festa Major 2020 a Bellaterra. Així ho indiquen des de l’administració bellaterrenca després que aquest dimecres 10 de juny es fes una primera reunió entre entitat i associacions per decidir com adaptar la festa grossa del poble a les dificultats derivades de la pandèmia.

Si bé en un primer moment l’entitat proposava fer una Festa Major telemàtica i d’un dia de duració, també va voler deixar clar al BellaterraDiari que no es tractava d’una mesura definitiva. Era precisament per arribar a una conclusió que des de l’EMD es van citar a una trobada virtual amb les associacions bellaterrenques.

Una trobada que, expliquen, s’haurà de repetir el pròxim dia 25 de juny, ja que no s’han arribat a les conclusions necessàries.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El vídeo de la Festa Major de Bellaterra 2021

El vídeo de la Festa Major de Bellaterra 2021

El Pregó de Festa Major, el concert del Musical o la Baixada de Carros pel carrer Sant Pancraç són algunes de les activitats que han donat vida a aquesta darrera Festa Major, que tot i veure’s limitada per les restriccions sanitàries, ha aplegat part del veïnat de Bellaterra i dels pobles propers

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: