L’EMD de Bellaterra explica que encara no hi ha un format clar sobre com serà la Festa Major 2020 a Bellaterra. Així ho indiquen des de l’administració bellaterrenca després que aquest dimecres 10 de juny es fes una primera reunió entre entitat i associacions per decidir com adaptar la festa grossa del poble a les dificultats derivades de la pandèmia.

Si bé en un primer moment l’entitat proposava fer una Festa Major telemàtica i d’un dia de duració, també va voler deixar clar al BellaterraDiari que no es tractava d’una mesura definitiva. Era precisament per arribar a una conclusió que des de l’EMD es van citar a una trobada virtual amb les associacions bellaterrenques.

Una trobada que, expliquen, s’haurà de repetir el pròxim dia 25 de juny, ja que no s’han arribat a les conclusions necessàries.