El bellaterrenc Edu Cots publica un llibre sobre el seu viatge fins al Japó en moto

by | juny 15, 2020 | Cultura, Esports

Edu Cots i Carles Humet, durant la seva aventura, al llac Baikal (Russia) | Barcelona-Tokio en Impala

El veí de Bellaterra Edu Cots, juntament amb el veí de Sabadell Carles Humet van dur a terme fa poc menys de 7 anys, a l’estiu de 2013, un viatge d’aventura que el va portar des de Barcelona fins al Japó. Arran d’aquesta experiència, Cots i Humet van escriure Con Impala llegará , un llibre de cròniques sobre aquesta aventura vital a on els dos motoristes rememoren els millors moments d’aquest viatge de 26.000 km.

El llibre de cròniques de viatge, publicat aquest juny per Bandaàparte Editores explica què va suposar tota l’aventura, des de la seva concepció fins a la seva arribada a Tokio, a més de dos viatges més pel Marroc i Xile (commemoratius tant del model com de la marca Montesa), sempre muntats a les seves motos Impala. Amb ell, es dirigeixen a tots els amants de l’aventura i les motos per a transmetre què van significar aquestes tres experiències a la seva vida, així com allò més destacat del què van viure.

Cots i Humet, a la seva arribada al Japó | Facebook “Barcelona-Tokio en Impala”Edu Cots, nascut a Sabadell al 1960, ha sigut un apassionat del motor durant tota la vida, arribant a ser Campió d’Espanya de motociclisme en diferents disciplines. Durant els anys 80, va formar equip amb el barceloní Carles Humet, i des de llavors han compartit moltes hores i dies sobre les seves motos.

Per saber-ne més, podeu clicar aquí per adquirir Con Impala llegará.


FOTO PORTADA: Edu Cots i Carles Humet, durant la seva aventura, al llac Baikal (Russia) | Facebook “Barcelona-Tokio en Impala”

Vols llegir més…?

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la i·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: