El bellaterrenc Edu Cots publica un llibre sobre el seu viatge fins al Japó en moto

by | juny 15, 2020 | Cultura, Esports

Edu Cots i Carles Humet, durant la seva aventura, al llac Baikal (Russia) | Barcelona-Tokio en Impala

El veí de Bellaterra Edu Cots, juntament amb el veí de Sabadell Carles Humet van dur a terme fa poc menys de 7 anys, a l’estiu de 2013, un viatge d’aventura que el va portar des de Barcelona fins al Japó. Arran d’aquesta experiència, Cots i Humet van escriure Con Impala llegará , un llibre de cròniques sobre aquesta aventura vital a on els dos motoristes rememoren els millors moments d’aquest viatge de 26.000 km.

El llibre de cròniques de viatge, publicat aquest juny per Bandaàparte Editores explica què va suposar tota l’aventura, des de la seva concepció fins a la seva arribada a Tokio, a més de dos viatges més pel Marroc i Xile (commemoratius tant del model com de la marca Montesa), sempre muntats a les seves motos Impala. Amb ell, es dirigeixen a tots els amants de l’aventura i les motos per a transmetre què van significar aquestes tres experiències a la seva vida, així com allò més destacat del què van viure.

Cots i Humet, a la seva arribada al Japó | Facebook “Barcelona-Tokio en Impala”Edu Cots, nascut a Sabadell al 1960, ha sigut un apassionat del motor durant tota la vida, arribant a ser Campió d’Espanya de motociclisme en diferents disciplines. Durant els anys 80, va formar equip amb el barceloní Carles Humet, i des de llavors han compartit moltes hores i dies sobre les seves motos.

Per saber-ne més, podeu clicar aquí per adquirir Con Impala llegará.


FOTO PORTADA: Edu Cots i Carles Humet, durant la seva aventura, al llac Baikal (Russia) | Facebook “Barcelona-Tokio en Impala”

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: