El veí de Bellaterra Edu Cots, juntament amb el veí de Sabadell Carles Humet van dur a terme fa poc menys de 7 anys, a l’estiu de 2013, un viatge d’aventura que el va portar des de Barcelona fins al Japó. Arran d’aquesta experiència, Cots i Humet van escriure Con Impala llegará , un llibre de cròniques sobre aquesta aventura vital a on els dos motoristes rememoren els millors moments d’aquest viatge de 26.000 km.

El llibre de cròniques de viatge, publicat aquest juny per Bandaàparte Editores explica què va suposar tota l’aventura, des de la seva concepció fins a la seva arribada a Tokio, a més de dos viatges més pel Marroc i Xile (commemoratius tant del model com de la marca Montesa), sempre muntats a les seves motos Impala. Amb ell, es dirigeixen a tots els amants de l’aventura i les motos per a transmetre què van significar aquestes tres experiències a la seva vida, així com allò més destacat del què van viure.

Cots i Humet, a la seva arribada al Japó | Facebook “Barcelona-Tokio en Impala”Edu Cots, nascut a Sabadell al 1960, ha sigut un apassionat del motor durant tota la vida, arribant a ser Campió d’Espanya de motociclisme en diferents disciplines. Durant els anys 80, va formar equip amb el barceloní Carles Humet, i des de llavors han compartit moltes hores i dies sobre les seves motos.

Per saber-ne més, podeu clicar aquí per adquirir Con Impala llegará.


FOTO PORTADA: Edu Cots i Carles Humet, durant la seva aventura, al llac Baikal (Russia) | Facebook “Barcelona-Tokio en Impala”