El bellaterrenc Edu Cots publica un llibre sobre el seu viatge fins al Japó en moto

by | juny 15, 2020 | Cultura, Esports

Edu Cots i Carles Humet, durant la seva aventura, al llac Baikal (Russia) | Barcelona-Tokio en Impala

El veí de Bellaterra Edu Cots, juntament amb el veí de Sabadell Carles Humet van dur a terme fa poc menys de 7 anys, a l’estiu de 2013, un viatge d’aventura que el va portar des de Barcelona fins al Japó. Arran d’aquesta experiència, Cots i Humet van escriure Con Impala llegará , un llibre de cròniques sobre aquesta aventura vital a on els dos motoristes rememoren els millors moments d’aquest viatge de 26.000 km.

El llibre de cròniques de viatge, publicat aquest juny per Bandaàparte Editores explica què va suposar tota l’aventura, des de la seva concepció fins a la seva arribada a Tokio, a més de dos viatges més pel Marroc i Xile (commemoratius tant del model com de la marca Montesa), sempre muntats a les seves motos Impala. Amb ell, es dirigeixen a tots els amants de l’aventura i les motos per a transmetre què van significar aquestes tres experiències a la seva vida, així com allò més destacat del què van viure.

Cots i Humet, a la seva arribada al Japó | Facebook “Barcelona-Tokio en Impala”Edu Cots, nascut a Sabadell al 1960, ha sigut un apassionat del motor durant tota la vida, arribant a ser Campió d’Espanya de motociclisme en diferents disciplines. Durant els anys 80, va formar equip amb el barceloní Carles Humet, i des de llavors han compartit moltes hores i dies sobre les seves motos.

Per saber-ne més, podeu clicar aquí per adquirir Con Impala llegará.


FOTO PORTADA: Edu Cots i Carles Humet, durant la seva aventura, al llac Baikal (Russia) | Facebook “Barcelona-Tokio en Impala”

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: