L’escola de música i conservatori El Musical de Bellaterra s’ha caracteritzat durant el confinament per publicar diferents vídeos d’interpretacions conjuntes a través de videoconferència. Ara que la desescalada és a prop de portar-nos a la nova normalitat, el centre ha decidit publicar una nova cançó duta a terme de forma col·laborativa reinterpretant un èxit del grup de rock Queen.


L’Orquestra de Grau Professional de l’escola, conduïda per Daniel Mestre, ha dut a terme una interpretació per videoconferència de la famosa cançó “I want to break free” del grup britànic, com un homenatge als professionals sanitaris i la seva tasca durant la pandèmia. Ara que el confinament arriba a la seva fase final, han cregut adient revifar els ànims amb una cançó que parla, precisament, de la llibertat.


Podeu veure el vídeo a continuació:

D’altra banda, des de l’escola de música recorden que aquest dilluns 22 tornaran a obrir les seves portes, coincidint amb les proves d’accés al conservatori.