El Musical interpreta un èxit de Queen a través de videoconferència pels sanitaris

by | juny 16, 2020 | Cultura

Alumnes d'El Musical de Bellaterra, durant la gravació | El Musical

L’escola de música i conservatori El Musical de Bellaterra s’ha caracteritzat durant el confinament per publicar diferents vídeos d’interpretacions conjuntes a través de videoconferència. Ara que la desescalada és a prop de portar-nos a la nova normalitat, el centre ha decidit publicar una nova cançó duta a terme de forma col·laborativa reinterpretant un èxit del grup de rock Queen.


L’Orquestra de Grau Professional de l’escola, conduïda per Daniel Mestre, ha dut a terme una interpretació per videoconferència de la famosa cançó “I want to break free” del grup britànic, com un homenatge als professionals sanitaris i la seva tasca durant la pandèmia. Ara que el confinament arriba a la seva fase final, han cregut adient revifar els ànims amb una cançó que parla, precisament, de la llibertat.


Podeu veure el vídeo a continuació:

D’altra banda, des de l’escola de música recorden que aquest dilluns 22 tornaran a obrir les seves portes, coincidint amb les proves d’accés al conservatori.

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: