El Musical interpreta un èxit de Queen a través de videoconferència pels sanitaris

by | juny 16, 2020 | Cultura

Alumnes d'El Musical de Bellaterra, durant la gravació | El Musical

L’escola de música i conservatori El Musical de Bellaterra s’ha caracteritzat durant el confinament per publicar diferents vídeos d’interpretacions conjuntes a través de videoconferència. Ara que la desescalada és a prop de portar-nos a la nova normalitat, el centre ha decidit publicar una nova cançó duta a terme de forma col·laborativa reinterpretant un èxit del grup de rock Queen.


L’Orquestra de Grau Professional de l’escola, conduïda per Daniel Mestre, ha dut a terme una interpretació per videoconferència de la famosa cançó “I want to break free” del grup britànic, com un homenatge als professionals sanitaris i la seva tasca durant la pandèmia. Ara que el confinament arriba a la seva fase final, han cregut adient revifar els ànims amb una cançó que parla, precisament, de la llibertat.


Podeu veure el vídeo a continuació:

D’altra banda, des de l’escola de música recorden que aquest dilluns 22 tornaran a obrir les seves portes, coincidint amb les proves d’accés al conservatori.

Vols llegir més…?

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

l Teatre Ateneu de Cerdanyola acollirà a l’obra La dona del tercer segona, el divendres 10 de desembre a les 20h. Es tracta d’un monòleg que reflexiona sobre les malalties mentals i és interpretat per Àurea Màrquez. La recaptació serà a benefici de la campanya de la Marató de TV3 2021, dedicada a la salut mental.

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

“Qüestionar la política democràtica ha facilitat que la dreta pugi a escala mundial”. Aquesta ha estat una frase que ha ressonat al centre cívic de Bellaterra aquest dijous al vespre, dia 1 de desembre. Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Comunicació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: