Important accident d’un quadricicle davant El Musical

by | juny 16, 2020 | Successos

El vehicle es va accidentar al carrer de Ramon Llull | Redacció

Un quadricicle va topar contra la vorera i va bolcar aquest dimenge a Bellaterra, al carrer de Ramon Llull a l’altura d’El Musical. L’accident va passar entre les 9 i les 9.30 h del matí, quan el vehicle baixava per la via en direcció a la plaça del Pi, va perdre el control i va colpejar-se contra la vorera, bolcant.


Segons la informació aportada per la Policia Local de Cerdanyola, els dos ocupants van ser atesos al lloc de l’accident per ambulàncies dels Bombers i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que van enviar dues dotacions al voltant de les 10 h.

Així va quedar el lloc de l’accident, després d’enretirar el quadricicle sinistrat | Redacció


Els agents van fer la prova de l’alcoholèmia al conductor, que va donar positiu per sobre dels límits permesos, i van immobilitzar el quadricicle, iniciant diligències judicials. Des del SEM indiquen que els dos ocupants del vehicle van ser traslladats al Parc Taulí amb ferides de consideració, però no de gravetat.


Tot i l’espectacularitat de l’accident, la posició del quadricicle va fer que no s’hagués de tallar el pas als vehicles a la via, i va ser enretirat sense causar danys a tercers al voltant de les 12 h, expliquen testimonis del veïnat.


Segons alguns veïns que van arribar al lloc de l’accident abans que els serveis d’emergències afegeixen que al vehicle hi anaven fins a 6 ocupants. Tanmateix, quan dos bombers que estaven fora de servei van arribar al lloc dels fets, la resta d’ocupants havien marxat.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: