El club esportiu Club Bellaterra podrà finalment tornar a obrir el seu Campus d’Estiu els pròxims mesos. Després d’un temps d’incertesa derivat del tancament per l’estat d’alarma, el club esportiu tornarà a organitzar les activitats d’estiu per als més petits, en format reduït i adaptades a les exigències de la Nova Normalitat.

El Campus d’Estiu del Club és el més nombrós a Bellaterra, i serveix com una oportunitat ideal perquè els infants del veïnat i altres zones properes puguin gaudir de l’estiu, un cop acabat el curs escolar. En aquest sentit, des del club bellaterrenc s’han adaptat per poder tornar a oferir un calendari d’activitats perquè aprenguin i desenvolupin habilitats motrius bàsiques, els més petits, i específiques de cada esport, els més grans.

Segons destaquen des de l’entitat bellaterrenca, es tracta d’una eina magnífica per a l’aprenentatge i desenvolupament de certs valors als infants, com són la cooperació i el treball en equip, així com la capacitat de relacionar-se entre ells. Alhora, destaquen que ho faran des de la seguretat i adaptant-se a les mesures sanitàries necessàries.

Club Bellaterra | Toni Alfaro
Club Bellaterra | Toni Alfaro


Les activitats del Campus d’Estiu es duran a terme entre el 29 de juny i el 4 de setembre, de 9 a 13 h. S’oferiran en tres modalitats depenent de l’edat: esplai pels infants de P3 i P4, multiesport pels de p5 a tercer de primària, i campus de pàdel o ball de quart de primària a quart d’ESO.

D’altra banda, si bé no es descarten, des del Club no poden assegurar les excursions habituals de cada any a causa de l’excepcionalitat derivada del coronavirus. A més a més, pels més petits, també oferiran servei d’acollida des de les 8 h i de recollida fins les 14 h.

Podeu veure més informació sobre preus i altres aspectes del Campus d’Estiu del Club Bellaterra aquí.

Tot llest pels intensius d’estiu

A més, des del Club Bellaterra han obert també els cursos intensius d’estiu de natació i pàdel, adaptant-los també per evitar possibles contagis pel coronavirus, segons les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Un noi juga a pàdel al Club Bellaterra | Club Bellaterra

Pel que fa al de natació, consisteix en un aprenentatge i perfeccionament dels diferents estils adaptat a les edats dels nens per poder dominar bé el medi aquàtic. Els cursos es faran en grups reduïts per a infants de 3 a 16 anys, amb els monitors dins de l’aigua ajudant a l’adquisició de pautes correctes per la natació en un ambient tranquil i lúdic, perquè cada nen gaudeixi al seu ritme. Cal recordar que, segons destaquen diversos experts científics, el clor de l’aigua desactiva per complet el coronavirus, i per tant es tracta d’una activitat segura tot i el context excepcional.

D’altra banda, l’intensiu de pàdel durarà durant els mesos de juny i juliol, i constarà d’entrenaments de dilluns a dijous en grups de 3 o 4 alumnes segons l’edat. Dirigit a infants i adolescents entre els 6 i els 18 anys, es treballaran des dels aspectes bàsics de la tècnica i la tàctica del pàdel fins a qüestions més avançades, relacionades amb la competició.

Podeu llegir més i apuntar-vos als intensius d’estiu del Club Bellaterra aquí.

CLUB BELLATERRA

Adreça: plaça del Pi 3, 08193 Bellaterra, Barcelona

Telèfon: 93 580 25 42

E-Mail: elclub@club-bellaterra.com

Webwww.club-bellaterra.com

Facebookwww.facebook.com/CLUB.BELLATERRA/

Twittertwitter.com/clubbellaterra

Instagramwww.instagram.com/clubbellaterra/

FOTO PORTADA: Infants gaudeixen de la piscina al Campus d’Estiu 2019 | Club Bellaterra