L’Ajuntament de la ciutat torna a celebrar casaments

by | juny 17, 2020 | Societat

Primer casament a la sala de plens després del tancament | Ajuntament de Cerdanyola

La sala de plens de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ja torna a acollir casaments. L’activitat de núpcies, es va reprendre al consistori el divendres 12 de juny després de més de dos mesos, segons informen des de l’administració, des de la suspensió de la celebració de cerimònies el passat 8 d’abril.

Així, les cerimònies nupcials tornaran a celebrar-se a la sala de plens de l’Ajuntament i al Museu d’Art de Cerdanyola amb les següents mesures per garantir la seguretat i preservar la salut de les persones:

  • El límit màxim de persones assistents a les bodes celebrades a la sala de plens és de 12 (2 nuvis/es, 2 testimonis, 6 persones convidades i 2 representants municipals)
  • El límit màxim de persones assistents a les bodes celebrades al Museu d’Art de Cerdanyola és de 20 (2 nuvis/es, 2 testimonis, 14 persones convidades i 2 representants municipals)
  • Totes les persones assistents han de dur mascareta i guants, guardar la distància de seguretat aconsellada per les autoritats durant tota la cerimònia i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar a la sala de la celebració del casament.
  • Els i les menors de 12 anys hauran d’estar acompanyats per un dels progenitors a un familiar major d’edat que es faci responsable.
  • També es modifica el protocol de la cerimònia perquè el temps de durada sigui més breu reduint el nombre de peces musicals a una i limitant les intervencions de les persones assistents a dues i sense superar els cinc minuts de durada cadascuna.

Sí que es mantenen suspesos els casaments al despatx d’alcaldia, atès que l’espai és molt petit i no permet garantir el distanciament aconsellat.

FOTO PORTADA: Primer casament a la sala de plens després del tancament | Ajuntament de Cerdanyola

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: