La sala de plens de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ja torna a acollir casaments. L’activitat de núpcies, es va reprendre al consistori el divendres 12 de juny després de més de dos mesos, segons informen des de l’administració, des de la suspensió de la celebració de cerimònies el passat 8 d’abril.

Així, les cerimònies nupcials tornaran a celebrar-se a la sala de plens de l’Ajuntament i al Museu d’Art de Cerdanyola amb les següents mesures per garantir la seguretat i preservar la salut de les persones:

  • El límit màxim de persones assistents a les bodes celebrades a la sala de plens és de 12 (2 nuvis/es, 2 testimonis, 6 persones convidades i 2 representants municipals)
  • El límit màxim de persones assistents a les bodes celebrades al Museu d’Art de Cerdanyola és de 20 (2 nuvis/es, 2 testimonis, 14 persones convidades i 2 representants municipals)
  • Totes les persones assistents han de dur mascareta i guants, guardar la distància de seguretat aconsellada per les autoritats durant tota la cerimònia i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar a la sala de la celebració del casament.
  • Els i les menors de 12 anys hauran d’estar acompanyats per un dels progenitors a un familiar major d’edat que es faci responsable.
  • També es modifica el protocol de la cerimònia perquè el temps de durada sigui més breu reduint el nombre de peces musicals a una i limitant les intervencions de les persones assistents a dues i sense superar els cinc minuts de durada cadascuna.

Sí que es mantenen suspesos els casaments al despatx d’alcaldia, atès que l’espai és molt petit i no permet garantir el distanciament aconsellat.

FOTO PORTADA: Primer casament a la sala de plens després del tancament | Ajuntament de Cerdanyola