L’Ajuntament prepara un acte en record de les víctimes de la Covid-19

by | juny 17, 2020 | Cerdanyola, Societat

Banderes a mig pal a l'Ajuntament en mostra de dol per les víctimes de la Covid-19 | Mónica GM

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès està preparant un acte de dol en record de les víctimes de la Covid-19 i a les persones a qui no s’ha pogut acomiadar durant aquests mesos. L’alcalde de la ciutat, Carlos Cordón, ha explicat en roda de premsa, aquest 15 de juny, que l’acte podria fer-se a mitjans del mes de juliol, tot i que encara no hi ha una data tancada.

“Creiem que el primer acte institucional de l’Ajuntament havia de ser un acte senzill de comiat de totes les persones que han mort aquests mesos”, ha assenyalat Cordón, qui ha recalcat que es tractarà d’un acte emotiu i senzill que recordarà les víctimes del coronavirus i les persones que han mort durant aquests mesos i a qui “no s’ha pogut acomiadar com tocava”.

Quant als actes institucionals posteriors, Cordón ha explicat que serà la Diada de l’11 de setembre. Després de la Diada, el govern municipal “té la voluntat de fer algun tipus de festa per a tota la gent que té ganes de celebrar quan hàgim passat aquesta crisi”. Tot i això, l’alcalde de Cerdanyola s’ha mostrat prudent i ha assegurat que malgrat que hi ha molta gent que ho demana, “encara és d’hora” per fer celebracions.

“Hem de ser molt prudents i seguir insistint en la responsabilitat de cadascú, el virus segueix entre nosaltres”, ha destacat Cordón, afegint que cal conscienciar la gent de la crisi actual.


FOTO PORTADA: Banderes a mig pal a l’Ajuntament en mostra de dol per les víctimes de la Covid-19 | Mónica GM

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: