L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès està preparant un acte de dol en record de les víctimes de la Covid-19 i a les persones a qui no s’ha pogut acomiadar durant aquests mesos. L’alcalde de la ciutat, Carlos Cordón, ha explicat en roda de premsa, aquest 15 de juny, que l’acte podria fer-se a mitjans del mes de juliol, tot i que encara no hi ha una data tancada.

“Creiem que el primer acte institucional de l’Ajuntament havia de ser un acte senzill de comiat de totes les persones que han mort aquests mesos”, ha assenyalat Cordón, qui ha recalcat que es tractarà d’un acte emotiu i senzill que recordarà les víctimes del coronavirus i les persones que han mort durant aquests mesos i a qui “no s’ha pogut acomiadar com tocava”.

Quant als actes institucionals posteriors, Cordón ha explicat que serà la Diada de l’11 de setembre. Després de la Diada, el govern municipal “té la voluntat de fer algun tipus de festa per a tota la gent que té ganes de celebrar quan hàgim passat aquesta crisi”. Tot i això, l’alcalde de Cerdanyola s’ha mostrat prudent i ha assegurat que malgrat que hi ha molta gent que ho demana, “encara és d’hora” per fer celebracions.

“Hem de ser molt prudents i seguir insistint en la responsabilitat de cadascú, el virus segueix entre nosaltres”, ha destacat Cordón, afegint que cal conscienciar la gent de la crisi actual.


FOTO PORTADA: Banderes a mig pal a l’Ajuntament en mostra de dol per les víctimes de la Covid-19 | Mónica GM